G Suite – äldre kostnadsfri utgåva

Före den 6 december 2012 erbjöd Google en kostnadsfri utgåva av G Suite. Den hade ett begränsat antal funktioner för företag. Från och med den 6 december 2012 erbjuder Google inte längre den kostnadsfria utgåvan till nya kunder.

Uppgradera G Suite

Uppgradera nu

Om du för närvarande använder den äldre kostnadsfria utgåvan av G Suite men vill få fler företagsfunktioner, till exempel support dygnet runt alla dagar, uppgraderar du till G Suite. När du uppgraderar kan du välja G Suite-utgåva: Basic, Business eller Enterprise. Jämför G Suite-utgåvor

Testa G Suite gratis i 14 dagar. Därefter konfigurerar du en betalningsmetod för att fortsätta använda ytterligare funktioner eller nedgradera till den kostnadsfria utgåvan igen.

Mer information: Uppgradera från kostnadsfri utgåva till G Suite

Fortsätta använda de begränsade företagsfunktionerna gratis

Om du registrerade dig för G Suite före den 6 december 2012 och har använt den kostnadsfria utgåvan av G Suite sedan dess, kan du fortsätta göra det gratis utan att drabbas av en förändring av tjänsten. Att vi tog bort möjligheten för nya kunder att använda den kostnadsfria utgåvan påverkar inte befintliga kunder med denna utgåva.

Funktioner i den kostnadsfria utgåvan

Grundläggande tjänster och funktioner
  • Meddelanden: Gmail, Kalender, Kontakter
  • Lagring och samarbete: Drive, Dokument, Hangouts
  • Andra Google-tjänster: Blogger, YouTube med flera
Användning och support
E-postanvändning
  • Lagringsutrymme för e-post (delat med dokument och foton): 15 GB
  • Storleksgräns för bilagor: 25 MB
  • Högst antal mottagare per meddelande: 500
  • Högst antal mottagare per dag och användare (utanför domänen): 500
Adresser och e-postlistor
Företagets varumärke
  • Din anpassade e-postadress (namn@företag.com)
  • Inaktivering av Gmail-annonser
  • Adresser på flera domäner (du@företag2.com)
    Enbart stöd för domänalias, inte sekundära domäner
Säkerhets- och företagsinställningar E-postsäkerhet och företagsinställningar
  • Filtrering av skräppost och virusblockering
  • Inaktivering av Gmail-annonser
Kontakter, listor och grupper
Åtkomstalternativ
Migreringstjänster
Andra alternativ för e-postleverans

Skolor, ideella organisationer och myndigheter

Du kan ha rätt att använda funktionerna i G Suite Basic gratis genom att uppgradera till G Suite for Education, Government eller Nonprofits. Om du redan använder någon av dessa utgåvor gratis kan du fortsätta göra det utan ändringar i tjänsten. Läs mer om specialutgåvor.

Andra sätt att få kostnadsfri e-post

Du kan använda Gmail kostnadsfritt med ett personligt Google-konto. Du får däremot ingen anpassad e-postadress som namn@företag.com.I stället slutar din adress på @gmail.com. Du får inte heller någon administrativ kontroll över organisationens användning av e-post.