Legitieme e-mails die naar een groep zijn verzonden, worden gemarkeerd als spam

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen. Hiervoor moet u Google Groepen voor bedrijven aanzetten.

Soms worden in Google Groepen legitieme berichten gemarkeerd als spam en naar de moderatierij gestuurd. Als u bezorgingsproblemen wilt voorkomen, kunt u de spamfuncties van de groep minder streng maken, zodat berichten die wellicht spam zijn, toch worden bezorgd.

Opmerking: Berichten die vrijwel zeker spam zijn, worden altijd geweigerd, zelfs als de spamfuncties van de groep minder streng zijn. We doen dit om de ergste spam te beperken.

De spamfuncties van een groep minder streng maken

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik op de naam van een groep.
  3. Klik aan de linkerkant op Groepsinstellingenand thenBeleid voor posts.
  4. Selecteer onder Afhandeling van spam de optie Verdachte berichten in de groep posten.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.