Geavanceerde contactgegevens toevoegen

Google Workspace Sync for Microsoft Outlook

De algemene adreslijst in Microsoft Outlook bevat alle gebruikers, groepen, gedeelde contacten en faciliteiten in uw Google Workspace-domein. Als gebruikers worden toegevoegd aan Google Workspace, worden ze automatisch weergegeven in Outlook.

Opties voor het toevoegen van informatie

Daarnaast kunt u als accountbeheerder contacten toevoegen of velden aanpassen met deze tools:

• Domain Shared Contacts API: Met deze API kunnen client-apps externe contacten ophalen en updaten die worden gedeeld met alle gebruikers in een Google Workspace-domein. Ook alle overige Google-services die u gebruikt, hebben toegang tot deze contactenlijst.

Opmerking: Als u gebruikers toevoegt of contacten updatet via de Domain Shared Contacts API, worden de algemene adressen van uw gebruikers automatisch geüpdatet in Outlook. Het kan echter 24 uur duren voordat de wijzigingen worden weergegeven in automatisch aangevulde e-mailadressen en in de algemene adreslijst. Als u onlangs gebruikers heeft toegevoegd die nog niet beschikbaar zijn, moet u nog even wachten voordat ze worden getoond.

• Google Cloud Directory Sync (GCDS): Hiermee kunt u gedeelde contacten instellen op basis van de velden die beschikbaar zijn op de LDAP-server van uw organisatie, zoals een Microsoft Active Directory of HCL Domino.
  • Google Workspace Marketplace: Biedt nog een andere manier om aangepaste velden toe te voegen. Gebruik de Marketplace om zakelijke apps te vinden die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met Google Workspace.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.