Lägga till avancerade kontaktuppgifter

Google Calendar Sync för Microsoft Outlook

Din globala adresslista i Microsoft Outlook omfattar alla användare, grupper, delade kontakter och resurser som definierats för din Google Workspace-domän. När användare läggs till i Google Workspace visas de automatiskt i Outlook.

Alternativ för att lägga till information

Dessutom kan du som kontoadministratör lägga till kontakter eller anpassa fält med hjälp av de här metoderna:

• Domain Shared Contacts API – detta API gör att klientappar kan hämta och uppdatera externa kontakter som delas med alla användare på en Google Workspace-domän. Alla andra Google-tjänster du använder har också åtkomst till den här kontaktlistan.

Obs! Om du lägger till användare eller uppdaterar kontakter med hjälp av Domain Shared Contacts API uppdateras användarnas globala adresser automatiskt i Outlook. Det kan dock ta upp till 24 timmar innan ändringarna syns i e-postadressens autoslutförande och GAL. Om du nyss har lagt till användare som ännu inte är tillgängliga väntar du lite längre så visas de.

• Google Cloud Directory Sync (GCDS) – kan användas för att konfigurera delade kontakter baserat på fält som är tillgängliga på organisationens LDAP-server, till exempel Microsoft Active Directory eller HCL Domino.
  • Google Workspace Marketplace – erbjuder ytterligare ett sätt att lägga till anpassade fält. Använd Marketplace när du vill hitta företagsorienterade appar som enkelt kan integreras med Google Workspace.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.