Översikt: Hantera enheter med Googles slutpunktshantering

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Business Starter, Standard och Plus Enterprise, Education och Enterprise for Education, G Suite Basic och Business, Essentials, Cloud Identity-gratisversion och -premiumversion.  Jämför utgåvor

För att maximera produktiviteten vill användarna få åtkomst till Google-kontot och tjänsterna de använder för jobbet från sina mobila enheter, laptops och stationära datorer var som helst. Samtidigt vill du skydda organisationens data. Med Googles slutpunktshantering kan du skydda organisationens data mer på användarnas mobila enheter, stationära datorer, laptops och andra slutpunkter.

Vad vill du konfigurera?

Anpassa din grundläggande mobilhantering

Grundläggande hantering är aktiverat som standard och ger grundskydd som kapningsskydd. Användarna behöver inte installera en app för enhetshantering med det här alternativet.

Konfiguration: Tillämpas automatiskt, ingen användarinställning krävs

Hanteringsalternativ:

Läs mer om grundläggande hantering

Konfigurera avancerad mobilhantering

Använd avancerad hantering om du behöver mer kontroll över organisationens data. Du kan kräva starkare lösenord, fjärrensa enheter, hantera iOS-appar, använda Android-jobbprofiler med mera.

Konfiguration: Aktivera för alla eller utvalda plattformar och organisationsenheter för mobila enheter. Användarna måste installera en hanteringsapp på sina enheter.

Hanteringsalternativ:

Konfigurera avancerad hantering

Konfigurera datorhantering

Du kan styra vilka laptops, stationära datorer och andra slutpunkter som kan komma åt organisationens data och få information om dessa enheter. Du kan blockera enheter, logga ut användare på distans och använda kontextkänslig åtkomst.

Hantera datorer