Google Workspace Marketplacen käytön aloittaminen

Google Workspace Marketplacesta voit saada käyttöösi laajan valikoiman sovelluksia ja laajennuksia, joiden avulla hyödynnät entistä paremmin Google-sovelluksia, kuten Gmailia, Google Docsia, Google Kalenteria, Google Sheetsiä ja Google Meetiä.

Aloittaminen sovellusten käyttäjänä, kehittäjänä tai järjestelmänvalvojana

Sovellusten käyttäjät: Marketplace-sovellusten lataaminen

Google-käyttäjät voivat ladata sovelluksia ja laajennuksia Google Workspace Marketplacesta. Marketplace-sovellukset laajentavat Google Workspace ‑sovellusten ominaisuuksia ja yhdistävät ne muihin tuotteisiin, joita käytät työssä, koulussa tai vapaa-ajalla. Esimerkkejä:

Aloita:

Kehittäjät: Sovellusten kehittäminen ja julkaiseminen

Kehittäjänä voit luoda sovelluksia, jotka automatisoivat tehtäviä, integroivat Google Workspacen kolmannen osapuolen tuotteisiin sekä parantavat viestintää ja yhteistyötä.

Aloita:

Järjestelmänvalvojat: Marketplace-sovellusten hallinnoiminen organisaatiossa

Järjestelmänvalvojana voit auttaa käyttäjiä maksimoimaan työnkulkunsa ja pitää samalla organisaation datan suojattuna.

Aloita: