Gmail activeren met Google Workspace (@uw-bedrijf)

Nadat u zich heeft aangemeld voor Google Workspace en aan de slag wilt met Gmail met uw bedrijfsadres, moet u deze installatiestappen voor Gmail uitvoeren.

Checklist met vereiste stappen

Deze vereiste stappen zorgen dat u voldoet aan de minimale vereisten om e-mails te kunnen sturen en krijgen:

Stap 1: Gebruikersaccounts maken voor elk lid

Elke Gmail-gebruiker in uw organisatie moet een eigen Google Workspace-account hebben.
Met een account krijgen gebruikers een naam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen bij Google Workspace, en een e-mailadres in uw domein.

Deze stap nu uitvoeren: Opties om gebruikers toe te voegen

Stap 2: MX-records instellen om uw e-mails naar de Google-servers te laten sturen

Als u klaar bent om Gmail te gaan gebruiken, leidt u de MX-records van uw domein om naar de servers van Google. Doe dit nadat u gebruikersaccounts heeft gemaakt voor mensen die Gmail gaan gebruiken met uw domein.

Dit is een van de belangrijkste stappen om Gmail in te stellen voor Google Workspace. Zorg dus dat de MX-records correct zijn ingesteld voordat u Gmail gaat gebruiken.

Deze stap nu uitvoeren: MX-records instellen voor Google Workspace

Aanbevolen stappen voor extra beveiliging

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, kunt u de volgende stappen uitvoeren om phishing, spoofing, spam en vervalste of geweigerde e-mails te voorkomen.

Andere installatieopties

Meer opties

Als beheerder kunt u het volgende doen om het maximale te halen uit Gmail voor uw bedrijf:

Geavanceerde opties voor bedrijven