Visa en grupps medlemmar

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.

Som gruppadministratör kan du alltid visa medlemmarna i alla organisationens grupper. De åtkomst- och synlighetsinställningar du väljer för organisationens grupper, kombinerat med en individuell grupps inställningar, avgör vilka andra som kan visa gruppens medlemmar.

Var kan jag göra detta? Du kan se gruppens medlemmar på administratörskonsolen eller i Google Grupper. Du kan se användare som har blockerats från en grupp i Google Grupper.

Se en grupps direktmedlemmar

Som administratör kan du enkelt se vilka medlemmar i en grupp som är direktmedlemmar.

Använda administratörskonsolen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avGrupper.
  3. Klicka på en grupps namn följt avMedlemmar.

Använda Google Grupper

Kräver att du aktiverar Groups for Business.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Medlemmar till vänster.
  4. Klicka på Blockerade användare till vänster om du vill visa personer som har blockerats från gruppen.

Visa alla gruppmedlemmar

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Frontline Standard; Enterprise Standard och Enterprise Plus; Education Standard och Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Om du har Cloud Identity-premiumversion Frontline Starter Business Starter, Business Standard och Business Plus stöds också. Jämför utgåvor

I Googles administratörskonsol kan du visa alla medlemmar i en grupp (direkt och indirekt) i en lista. Om grupper är medlemmar i den överordnade gruppen visas de på listan som medlemmar. Medlemmar i grupper som är kapslade i andra grupper visas som indirekta medlemmar i den överordnade gruppen. Om en medlem tillhör den överordnade gruppen och en annan grupp som är kapslad i gruppen är de direkta och indirekta medlemmar.

Använd medlemslistan för att se alla medlemmar i en grupp, inklusive blockerade medlemmar. Ta reda på om en medlem är blockerad eller identifiera en medlems roll (ägare, ansvarig eller medlem) genom att öppna gruppen i Google Grupper.

Så här granskar du alla medlemmar i en grupp:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avGrupper.
  3. Klicka på namnet på en grupp.
  4. Klicka på Medlemmar.
  5. Klicka på Direkta och indirekta medlemmar

Andra sätt att se gruppmedlemmar

Du kan även se gruppmedlemmar i Gmail och kalenderinbjudningar.

Du hittar mer information i utbildningscentret: Visa eller exportera en grupps medlemmar

Relaterade ämnen