Begära fler Education-konton

Om du inte använder Google Workspace for Education kan du läsa mer om hur du skaffar fler användarkonton här.

Du har 10 000 användarlicenser med ett konto i Education-utgåvan. Du kan begära fler konton vid behov.

Innan du begär fler konton

Kontrollera hur många av dina licenser som används för närvarande. Du kan ladda ned en lista över användare från Google Administratörskonsol.

Begära fler konton

Om du behöver fler än 10 000 användarkonton kontaktar du support för Google Workspace.

Lägga till konton

När du har fått de nya kontona måste du lägga till användarna på Googles Administratörskonsol. Mer information finns i Alternativ för att lägga till användare.