Kom igång med support

Skapa ett hjälpcenter för att stödja Google Workspace-användarna.

Skapa supportkanaler

Du kan använda olika verktyg, till exempel e-post, din webbplats med en dedikerad supportsida eller ett supporttelefonnummer, för att hjälpa användarna att få support. Du kan även

• Använda Google Meet och Chat för video- och chattsupport.
  • Skapa en grupp i Google Grupper för användare och supportteamet för att dela tips och bästa metoder. Läs mer
  • Använd Google Formulär och skapa ett formulär som användarna kan skicka supportförfrågningar till. Läs mer
  • Skapa en kundtjänst på plats om du behöver hjälp via inlämning.

Tips! Använd ett internt biljettsystem för att spåra begäranden, supportvolymer och lösningstider.

Utbilda ditt supportteam

Låt ditt supportteam gå igenom dessa resurser för att svara på frågor om Google Workspace:

Kontakta Google för support

Om du inte kan lösa problemet när du har sökt i våra hjälpcenter:

1. Samla in den information som supportteamet behöver. Mer information finns i Innan du kontaktar support: Samla in viktig information.
  2. Skapa ett supportärende hos Google. Mer information finns i Kontakta support för Google Workspace.