GCCHN wordt op 20 november 2024 beëindigd

Op 20 november 2024 beëindigt Google support voor Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN).

Wat dit betekent voor uw organisatie

Na 20 november 2024 werkt GCCHN misschien niet meer zoals verwacht en kunt u geen supportservices meer gebruiken. We raden u aan de volgende stappen uit te voeren:

1. Controleer het gebruik van GCCHN in uw organisatie en laat uw beheerders en gebruikers weten dat het product na 20 november 2024 niet meer wordt ondersteund.
  2. Stop met het gebruik van GCCHN en verwijder het programma van uw systemen voordat het wordt beëindigd.

Ga naar GCCHN verwijderen voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Gedeelte openen  |  Alles samenvouwen en naar bovenkant gaan

Kan ik GCCHN na 20 november 2024 gebruiken?

We raden u aan GCCHN niet meer te gebruiken na de beëindigingsdatum, omdat dit dan misschien niet werkt zoals verwacht en u geen toegang heeft tot supportservices.

Is het verplicht om GCCHN op of vóór 20 november 2024 te verwijderen?

Nee. We raden u echter ten zeerste aan om vóór deze datum te stoppen met het gebruik van de app en de installatie van de app van de computers van gebruikers te verwijderen. Ga naar GCCHN verwijderen voor meer informatie.

Als u hulp nodig heeft bij het verwijderen van GCCHN of als u problemen ondervindt, neemt u vóór 20 november 2024 contact op met Google Workspace-support.

Zijn er vervangende producten voor GCCHN?

Nee. Google heeft op dit moment geen plannen voor een vervangend product.

We helpen u graag

We staan klaar om u te helpen bij de overstap. Neem bij vragen of als u hulp nodig heeft, vóór 20 november 2024 contact op met Google Workspace-support.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.