Betalningsalternativ för Google Voice

Google begränsar antalet Voice-samtal och Voice-meddelanden som användare kan ringa och skicka per dag för att skydda våra system och konton.
Du kan köpa Google Voice som tilläggsprenumeration i alla Google Workspace-utgåvor direkt från Google eller från en återförsäljare. (Om du är osäker på hur tjänsten köptes går du till Identifiera återförsäljaren.)

Kriterier för åtkomst till Google Voice

När ditt konto uppfyller följande kriterier har du och dina användare åtkomst till de fullständiga Google Voice-tjänsterna:

• Google har behandlat en betalning för ditt konto på minst 5 USD (eller motsvarande i din valuta). *Det här beloppet inkluderar inte kostnaden för att köpa domänen om du har köpt den via Google Domains.
  • Dina användare samtycker till att följa alla Googles användarvillkor.

Obs! Detta gäller inte Education- och Nonprofits-utgåvor.

Betala

Om du har registrerat dig för Google Workspace direkt från Google kan du göra en tidig betalning eller betala för fler användarkonton för att få åtkomst till Google Voice. Om du har problem kan du kontakta support när du har gjort betalningen. Det kan ta upp till 72 timmar innan betalningen har behandlats och tjänsterna blir tillgängliga.
När du registrerar dig för Voice och anger en betalningsmetod behandlar Google din betalning automatiskt. Du kan också göra en inbetalning manuellt. Mer information finns i Göra en manuell betalning eller betala tidigt.

Relaterade ämnen