Betalingsopties voor Google Voice

Google beperkt het aantal Voice-gesprekken en -berichten dat gebruikers per dag kunnen voeren en sturen. Zo blijven onze systemen stabiel en accounts goed beveiligd.
U kunt Google Voice rechtstreeks kopen bij Google of bij een reseller als add-onabonnement voor elke Google Workspace-versie. (Als u niet zeker weet hoe uw service is gekocht, gaat u naar Uw reseller identificeren.)

Toegangsvereisten voor Google Voice

Zodra uw account voldoet aan de volgende vereisten, hebben u en uw gebruikers toegang tot de volledige Google Voice-services:

• Google heeft een betaling voor uw account van minstens $ 5 (of het equivalent in uw valuta) verwerkt. *De kosten om uw domein te kopen, worden hierin niet meegenomen als u uw domein heeft gekocht via Google Domains.
  • Uw gebruikers gaan ermee akkoord zich te houden aan alle Servicevoorwaarden van Google.

Opmerking: Dit geldt niet voor de Education- en Nonprofits-versies.

Een betaling uitvoeren

Als u zich rechtstreeks bij Google heeft aangemeld voor Google Workspace, kunt u eerder betalen of meer gebruikersaccounts kopen om toegang te krijgen tot Google Voice. Als u na de betaling problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met support. Het kan 72 uur duren voordat de betaling is verwerkt en de services beschikbaar zijn.
Als u zich aanmeldt voor Voice en een betaalmethode instelt, verwerkt Google uw betaling automatisch. U kunt ook handmatig betalen. Ga naar Een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen voor meer informatie.