Tillåt betalda mötesscheman i Kalender

Supported editions for this feature: Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Nonprofits and Workspace Individual.  Jämför utgåvor

Du kan tillåta att användarna skapar scheman för betalt möte i Google Kalender. Det gör att användarna kan kräva betalning från personer som gör bokningar.

På bokningssidan måste personer som väljer en tid ange sina betalningsuppgifter med hjälp av Stripe. Mer information finns i Kräv betalning för möten.

Innan du börjar

Inställningen är inaktiverad som standard för alla tillgängliga utgåvor utom för Business Standard.

Tillåt obligatorisk betalning för mötesscheman

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avKalender.
  3. Klicka på Avancerade inställningarföljt avMötesscheman med betalningar.
  4. Klicka på en inställning i avsnittet Mötesscheman med betalningar:
    • – tillåter användare att kräva betalning för bokningar i sina mötesscheman genom att ansluta deras kalender med valfritt Stripe-konto.
    • AV – blockerar användarna från att lägga till obligatoriska betalningar i sina kalenderscheman i Kalender.
  5. Klicka på Spara.