Betaalde afspraakplanningen toestaan in Agenda

Supported editions for this feature: Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Nonprofits and Workspace Individual.  Versies vergelijken

U kunt uw gebruikers toestaan betaalde afspraakplanningen te maken in Google Agenda. Hierdoor kunnen gebruikers betalingen vereisen van mensen die afspraken maken.

Op de boekingspagina van de afspraak moeten boekers die een tijdstip kiezen hun betalingsgegevens invoeren via Stripe. Zie Betalingen vereisen voor afspraken voor meer informatie.

Voordat u begint

Deze instelling staat standaard uit voor alle beschikbare versies, behalve Business Standard.

Vereiste betaling toestaan voor afspraakplanningen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenAgenda.
  3. Klik op Geavanceerde instellingenand thenAfspraakplanningen met betalingen.
  4. Klik in het gedeelte Afspraakplanningen met betalingen op een instelling:
    • AAN: Hiermee kunnen gebruikers betalingen voor afspraken vereisen in hun afspraakplanningen door hun Agenda te koppelen aan een Stripe-account.
    • Uit: Gebruikers kunnen de vereiste betalingen niet toevoegen aan hun Agenda-afspraakplanning.
  5. Klik op Opslaan.