Over gefactureerde factureringsaccounts

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als uw bedrijf aan bepaalde deelnamevereisten voldoet, kunt u wellicht met een gefactureerd factureringsaccount betalen voor uw Google-serviceabonnement. Als u een gefactureerd factureringsaccount heeft, ontvangt u elke maand een factuur voor uw abonnement. U voert uw betaling uit op basis van de instructies op de eerste pagina van de factuur.

Neem voor informatie over een gefactureerd factureringsaccount contact op met een Google-salesmedewerker.

Hoe werkt een gefactureerd factureringsaccount

• We sturen u een maandelijkse factuur (geen automatische afschrijvingen): In plaats van uw maandelijkse betaling automatisch in rekening te brengen bij uw creditcard of bankrekening, stuurt Google u een maandelijkse factuur voor de gebruikte services. U voert vervolgens de betaling uit voor het factuurbedrag. We sturen u de factuur op de eerste dag van de maand, voor de gebruikte services van de maand ervoor.
  • U betaalt per cheque of overboeking (geen creditcard vereist): Met een gefactureerd factureringsaccount kunt u de betaling uitvoeren via cheque of overboeking vanaf uw bankrekening. Er is geen creditcard vereist.

Zie Betalingen uitvoeren en controleren voor een gefactureerd account voor meer informatie.

• U ontvangt facturen per e-mail of post: We sturen uw maandelijkse factuur meestal naar het e-mailadres dat u opgeeft bij het instellen van uw account. Als u wilt, kunnen we u ook een papieren exemplaar sturen van uw factuur.

Zorg dat uw contactgegevens altijd up-to-date zijn in de Beheerdersconsole, zodat u uw facturen altijd ontvangt. Zie De bezorgadressen voor uw facturen updaten voor meer informatie.

Opmerking: Klanten in de Europese Unie (EU) met een persoonlijk (niet-zakelijk) account ontvangen geen facturen via e-mail. Deze klanten kunnen transacties bekijken en facturen en transacties downloaden en afdrukken in de Beheerdersconsole.

• U bekijkt betalingen in de transactiegeschiedenis: U kunt altijd inloggen bij de Google Beheerdersconsole om oude facturen en de transactiegeschiedenis van uw account te zien en de status van een recente betaling te controleren. De transactiegeschiedenis en factuurgegevens die u in uw gefactureerde factureringsaccount ziet, zijn iets anders dan voor accounts waarin de kosten automatisch in rekening wordt gebracht.

Zie Transactiegegevens bekijken en Factuurgegevens bekijken voor een gefactureerd factureringsaccount voor meer informatie.

Betalen met een gefactureerd factureringsaccount is een alternatief voor deze meer gebruikelijke betaalopties.