Gegevens importeren

Google Workspace Sync for Microsoft Outlook

Met GWSMO kunnen uw gebruikers hun bestaande Outlook-gegevens importeren naar Google Workspace tijdens of na de eerste installatie van hun Outlook-gebruikersprofiel. Tijdens de import kunnen gebruikers gegevens rechtstreeks uit een Exchange-account of PST-bestand importeren.

Hiervoor gebruikt GWSMO een apart migratieproduct, Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO). GWSMO start het GWMMO-migratieproduct zelf en in de meeste gevallen merken de gebruikers niet eens dat ze een apart product gebruiken.

Wat wordt er geïmporteerd?

Gebruikers synchroniseren e-mails, contacten, agenda-afspraken en Outlook-notities. Deze zijn daarna beschikbaar in Outlook en de Google Workspace-webinterface.

Outlook-taken worden gesynchroniseerd met Google Workspace, maar pas nadat GWSMO is gestart. (E-mails, contacten en agenda-afspraken worden gesynchroniseerd tijdens het importeren.)

Outlook-logboekinvoeren worden niet gesynchroniseerd met Google Workspace, maar gebruikers kunnen ze vanuit hun Outlook-profiel importeren tijdens de eerste synchronisatie.

Bekijk Wat wordt gemigreerd? voor meer informatie.

GWSMO start GWMMO...

GWSMO start GWMMO als gebruikers:

Gebruikers kunnen GWMMO starten...

Als ze hun bestaande gegevens willen migreren vanuit Outlook, kunnen ze GWMMO starten als zelfstandige app. Klik in het menu Start op Google Workspace Migrationand thenGoogle Workspace Migration for Microsoft Outlook.

Hoe installeer ik GWMMO?

Het GWMMO-migratieproduct moet op elk clientapparaat worden geïnstalleerd.

• Als gebruikers GWSMO zelf installeren, installeert het systeem ook GWMMO.
  • Als u GWMMO via een MSI-bestand pusht naar gebruikers, moet u ook het GWMMO-migratieproduct pushen. U kunt gebruikers ook vragen GWMMO zelf te installeren.

Zie GWMMO installeren voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.