GCCHN-logboeken exporteren

U moet wellicht de gebeurtenislogboeken bekijken bij het oplossen van een probleem met Google Agenda-connector voor HCL Notes (GCCHN). Het systeem maakt de logboekdatabase aan tijdens het instellen.

Wat wordt er geregistreerd?

Het systeem registreert het volgende:

• Productautorisatie
  • Synchronisatie-evenementen op bronniveau
  • Conflictrapporten

Als u uitgebreide gebeurtenislogboeken aanzet, registreert het systeem ook het volgende:

• Agenda-gebruikers in de Domino-directory en afspraken synchroniseren met de Domino-directory
  • Agenda-informatie toegevoegd aan HCL Notes

Gebeurtenissen die ouder dan 7 dagen zijn, worden dagelijks verwijderd uit het gebeurtenislogboek.

Voordat u begint

1. Zorg dat u voldoet aan alle systeemvereisten en dat u uw servers correct heeft ingesteld.

Zie Voordat u begint met GCCHN voor meer informatie.

2. Voer de stappen uit in GCCHN installeren en instellen.

Stap 1: Uitgebreide gebeurtenislogboeken inschakelen

U kunt gedetailleerde gebeurtenisregistratie inschakelen om synchronisatie-items op gebeurtenisniveau te bekijken, inclusief invoegingen, updates en annuleringen. U kunt ook agendaconflicten bekijken voor elke bron.

Ga als volgt te werk om uitgebreide gebeurtenislogboeken in te schakelen:

1. Open GCCHN en klik op System Setup (Systeeminstallatie).
  2. Klik op het tabblad Geavanceerd en selecteer Ingeschakeld voor Uitgebreide gebeurtenislogboeken.

Stap 2: Eén synchronisatiecyclus voltooien

Er wordt automatisch ongeveer elk uur een synchronisatie uitgevoerd. U kunt in het gebeurtenislogboek controleren of de cyclus is voltooid.

Stap 3: De logboekdatabase als gestructureerde tekst exporteren

Soms moet u kopieën van de GCCHN-logboekdatabase naar Google Workspace-support sturen voor analyse:

1. Kies een optie om de logboekdatabases te openen:
    • Klik in de beheerdersdatabase op Logboek openen en selecteer de GCCHN-logboekdatabase.
    • Open in de HCL Domino-beheerder het Google Agenda-connectorlogboek onder de GCCHN-installatiemap.
  2. Selecteer de documenten in het logboek die moeten worden onderzocht.

Als u niet zeker weet om welke documenten het gaat, selecteert u het hele logboek.

3. Klik op Exporteren.
  4. Accepteer of wijzig het pad van het uitvoerbestand (het standaardpad is: c:\temp\export.txt) en klik op OK.

Volgende stappen

Als u nog steeds problemen ondervindt met GCCHN, neemt u contact op met Google Workspace-support en stuurt u zo veel mogelijk van de volgende informatie mee:

• De naam en het e-mailadres van de getroffen bron op beide systemen
  • De gebeurtenis-ID van ten minste één gebeurtenis die niet is gesynchroniseerd
  • De export van de GCCHN-logboekdatabase als gestructureerde tekst
  • De stappen die het probleem veroorzaken

Gerelateerd onderwerp

Contact opnemen met Google Workspace-support

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.