Google Duo har blivit Google Meet

Google Duo har gått över till Meet för videomöten. Som administratör kan du stänga av Duo-funktioner för användarna, men vi rekommenderar att du behåller dem på.

Använda Meet för alla videomöten

Duo-samtal har nu bytt namn till Äldre samtal i Meet. Användare som besöker Duo på webben hänvisas till meet.google.com/calling.

Inaktivera funktioner som inte uppfyller kraven

Duo uppfyller inte ännu kraven för Googles tjänster. Förhindra att användarna får åtkomst till funktioner som inte är kompatibla genom att stänga av åtkomst till Duo för organisationen.

Du kan stänga av Duo på två sätt:

Om du stänger av Meet påverkas tidigare Duo-användare

Om du stänger av Meet inaktiveras Duo-samtal, nu även äldre samtal i Meet, även om reglaget för tilläggstjänster är på. Den här åtgärden inaktiverar alla konton för Äldre samtal i Meet och användarna förlorar all data som är kopplad till dessa konton. Denna data kan inte återställas.

Relaterade ämnen