Tillåt att Meet-maskinvara går med i externa tjänster för videokonferenser

Du kan tillåta Google Meet-maskinvaruenheter att gå med i Webex- och Zoom-samtal utan extra kostnad. Funktionen är aktiverad som standard. När Webex och Zoom används med en Meet-maskinvaruenhet får du grundläggande videokonferensfunktioner.

Aktivera eller inaktivera Zoom-kompatibilitet

Du kan tillåta att Meet-maskinvaruenheter går med i Zoom-samtal utan extra kostnad. Funktionen är aktiverad som standard.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avSettings.
  3. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  4. På fliken Enhetsinställningar går du till avsnittet Inbyggd kompatibilitet och klickar på Zoom.
  5. Klicka på Spara. Om du har konfigurerat en underordnad organisationsenhet kan du eventuellt ärva eller åsidosätta inställningarna för en överordnad organisationsenhet.

Aktivera eller inaktivera kompatibilitet med Cisco Webex

Du kan tillåta att Meet-maskinvaruenheter går med i Webex-samtal utan extra kostnad. Funktionen är aktiverad som standard.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avSettings.
  3. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  4. På fliken Enhetsinställningar går du till avsnittet Inbyggd kompatibilitet och klickar på Cisco Webex.
  5. Klicka på Spara. Om du har konfigurerat en underordnad organisationsenhet kan du eventuellt ärva eller åsidosätta inställningarna för en överordnad organisationsenhet.

Funktioner som inte stöds

Underdomänen zoomgov.com stöds inte för Zoom i Meet. Om du går med i ett Webex- eller Zoom-möte från en Meet-maskinvaruenhet har du inte heller åtkomst till vissa funktioner, inklusive:

Webex Zooma
Presentera med HDMI Presentera med HDMI
Stöd för två skärmar Stöd för två skärmar
Ändra deltagarlayout Ändra deltagarlayout
Använda textning Använda textning
Skicka chattmeddelanden under ett möte Skicka chattmeddelanden under ett möte

Relaterade ämnen

För administratörer:

För användare:

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.