Toestaan dat videovergaderservices van derden worden gebruikt op Meet-hardware

U kunt Google Meet-hardwareapparaten zonder extra kosten toestaan deel te nemen aan Webex- en Zoom-gesprekken. Deze functie staat standaard aan. Als u Webex en Zoom gebruikt met een Meet-hardwareapparaat, krijgt u de belangrijkste functies voor videovergaderingen.

Interoperabiliteit van Zoom aan- of uitzetten

U kunt toestaan dat Meet-hardwareapparaten zonder extra kosten kunnen deelnemen aan Zoom-gesprekken. Deze functie staat standaard aan.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenSettings.
  3. Laat de organisatie-eenheid op het hoogste niveau geselecteerd als u wilt dat de instelling voor iedereen geldt. Selecteer anders een onderliggende organisatie-eenheid.
  4. Ga op het tabblad Apparaatinstellingen naar het gedeelte Ingebouwde interoperabiliteit en klik op Zoom.
  5. Klik op Opslaan. Als je een onderliggende organisatie-eenheid hebt geconfigureerd, kun je mogelijk de instellingen van de bovenliggende organisatie-eenheid Overnemen of Overschrijven.

Cisco Webex-interoperabiliteit aan- of uitzetten

U kunt toestaan dat Meet-hardwareapparaten zonder extra kosten kunnen deelnemen aan Webex-gesprekken. Deze functie staat standaard aan.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenSettings.
  3. Laat de organisatie-eenheid op het hoogste niveau geselecteerd als u wilt dat de instelling voor iedereen geldt. Selecteer anders een onderliggende organisatie-eenheid.
  4. Ga op het tabblad Apparaatinstellingen naar het gedeelte Ingebouwde interoperabiliteit en klik op Cisco Webex.
  5. Klik op Opslaan. Als je een onderliggende organisatie-eenheid hebt geconfigureerd, kun je mogelijk de instellingen van de bovenliggende organisatie-eenheid Overnemen of Overschrijven.

Niet-ondersteunde functies

Het subdomein zoomgov.com wordt niet ondersteund voor Zoom in Meet. Als u deelneemt aan een Webex- of Zoom-vergadering vanaf een Meet-hardwareapparaat, heeft u geen toegang tot bepaalde functies, zoals:

Webex Zoom
Presenteren met HDMI Presenteren met HDMI
Ondersteuning voor twee schermen Ondersteuning voor twee schermen
Indeling van deelnemers wijzigen Indeling van deelnemers wijzigen
Ondertiteling gebruiken Ondertiteling gebruiken
Chatberichten sturen tijdens een vergadering Chatberichten sturen tijdens een vergadering