Konfigurera lösenordssynkronisering

4. Ladda ned och installera

I det här avsnittet beskrivs hur du installerar Password Sync med hjälp av konfigurationsguiden. Anvisningar om hur du installerar via kommandoraden finns i Installera och konfigurera Password Sync från kommandoraden.

Du är på steg 4 av 7

Installera med hjälp av konfigurationsguiden

Slutför följande steg på var och en av dina Microsoft Active Directory-servrar (domänkontrollanter):

1. Logga in på domänkontrollanten som domänadministratör. Kontot måste vara från domänkontrollantens domän.
  2. Hämta rätt MSI för din serverarkitektur:
  3. Om du använder ett tjänstkonto kopierar du tjänstkontots JSON-fil till domänkontrollanten.
  4. Kör installationsprogrammet Lösenordssynkronisering och slutför alla steg.
  5. Klicka på Ja för att starta om servern.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.