Konfigurera lösenordssynkronisering

7. Uppmana användarna att ändra sina AD-lösenord

Om Password Sync ska synkronisera ett Microsoft Active Directory-lösenord (AD) med en användares Google Workspace- eller Cloud Identity-konto måste användarna ändra sitt Active Directory-lösenord. Vi rekommenderar att du uppmanar användarna att ändra sitt lösenord nästa gång de loggar in på Windows.

Viktigt! Användarlösenord måste följa Googles riktlinjer för lösenord. Mer information finns i Skapa ett starkt lösenord och ett säkrare konto.

Du är på steg 7 av 7

Uppmana användarna att ändra lösenord

Tips! Om du lägger till nya användare i Active Directory skapar du användaren med ett första allmänt lösenord och uppmanar dem att ändra sitt lösenord nästa gång de loggar in.

1. Be användaren att logga in på Windows med sitt Active Directory-lösenord.
  2. har användaren att ändra sitt befintliga lösenord

Det nya lösenordet synkroniseras med användarens Google Workspace- eller Cloud Identity-konto inom några minuter.

3. Be användaren att logga in på sitt hanterade Google-konto med sitt nya lösenord.

Lösenordssynkronisering synkroniserar automatiskt eventuella ändringar av Active Directory-lösenord till Google.

Relaterat ämne

Felsöka lösenordssynkronisering

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.