Hoe de facturering voor bellen naar het buitenland via bellen naar het buitenland via Meet werkt

U kunt uw factuur en de maandelijkse kosten voor bellen naar het buitenland via Google Meet bekijken in de Google Beheerdersconsole. Als u bellen naar het buitenland via Meet koopt bij een Google-partner, krijgt u uw facturen van de partner.

Wanneer begint de facturering voor bellen naar het buitenland via Meet

Nadat u zich heeft aangemeld voor bellen naar het buitenland via Meet, worden de kosten aan het begin van de volgende maand in rekening gebracht bij uw primaire betaalmethode. Als je service bijvoorbeeld begint in mei, brengen we de kosten begin juni in rekening. Daarna worden de kosten automatisch aan het begin van elke maand in rekening gebracht.

U betaalt voor de telefoongesprekken die zijn gevoerd van en naar vergaderingen die zijn gemaakt door gebruikers in uw organisatie in de vorige maand.

Hoe worden de kosten berekend

Er worden kosten berekend voor uw organisatie als uw gebruikers bellen naar en van betaalde locaties. De totale maandelijkse kosten voor een abonnement op bellen naar het buitenland via Google Meet zijn die kosten bij elkaar opgeteld, gebaseerd op de gesprekstarieven. Zie Gesprekstarieven en dekking voor meer informatie over de kosten.

Transacties en facturen bekijken

Als u de accountgegevens en facturen voor bellen naar het buitenland via Meet wilt bekijken, gaat u naar Transacties bekijken en begrijpen en Uw huidige saldo controleren.

U kunt ook de exacte gesprekstijden en de kosten ervan bekijken in het controlelogboek Voice.

Transacties en facturen begrijpen

Er zijn geen abonnementskosten voor bellen naar het buitenland via Google Meet Je betaalt alleen voor gevoerde telefoongesprekken. Als uw organisatie ook Google Voice gebruikt, staan de kosten voor Voice en Meet op dezelfde factuur.

Naast de verschillende transacties ziet u mogelijk meer tarieven* en kosten. De volgende kosten kunnen op uw factuur staan:

Opmerking: Uw telefoonprovider kan kosten voor internationale gesprekken en gebruikskosten in rekening brengen

*De tarieven kunnen worden gewijzigd.

De factuur betalen

Als u zich aanmeldt voor bellen naar het buitenland via bellen naar het buitenland via Meet, stelt u ook de facturering in. Als je de facturering niet voltooit, kan je account worden gedeactiveerd. Nadat u een betaalmethode heeft ingesteld, worden de kosten voor bellen naar het buitenland via bellen naar het buitenland via Meet automatisch verwerkt op de factureringsdatum. U kunt echter ook een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen.

De exacte betaalmethoden die u kunt gebruiken, hangen af van het land dat u selecteert als u uw Google-factureringsaccount instelt. Meer informatie over Betalingsmogelijkheden in mijn land.

Factureringsvaluta's

U kunt betalingen uitvoeren in CAD, GBP, EUR en USD. Betalingen worden echter berekend in Amerikaanse dollars. Afhankelijk van de wisselkoers kan de betaling dus van maand tot maand verschillen.