Support voor Google Workspace

Als u Google Workspace-klant bent, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het supportteam voor technische problemen en problemen met de facturering, of om uw supportniveau te upgraden. Alle Google Workspace-beheerders kunnen supportaanvragen openen en indienen. Alle Google Workspace-gebruikers hebben toegang tot het Helpcentrum en de Help-community voor beheerders.

Overzicht van het supportaanbod

Als Google Workspace-klant kunt u kiezen uit 3 supportniveaus:

• Google Workspace Standard Support: Standard Support is inbegrepen bij uw Google Workspace-licentie. U krijgt support met een servicedoelstelling van 4 uur voor P1-aanvragen. Als u sneller reactie wilt of meer supportservices wilt gebruiken, kunt u ook Enhanced of Premium Support kiezen voor uw bedrijf.
  • Google Workspace Enhanced Support: Bij Enhanced Support krijgt u een snellere reactietijd van 1 uur voor P1-aanvragen en heeft u 24/7 toegang tot prioriteitssupport. Daarnaast gaan aanvragen door een intelligent triageproces, zodat ze rechtstreeks worden doorgestuurd naar technische experts met de juiste productkennis. Bij Enhanced Support krijgt u ook Third-Party Technology Support: binnen de grenzen van het handelsverkeer aanvaardbare hulp bij installatie, configuratie en technische support voor apps van derden.
  • Google Workspace Premium Support: Premium Support biedt de snelste reactietijden, met een servicedoelstelling van 15 minuten voor P1-aanvragen. Premium-aanvragen worden behandeld door speciale technische adviseurs die bekend zijn met de architectuur van uw omgeving. Zo kunnen problemen effectief worden opgelost. Ook krijgt u een speciale TAM (Technisch accountmanager) voor hulp bij operationele problemen, platformstatus en stabiliteit van uw architectuur.

Opmerking: Enhanced Support en Premium Support zijn 24/7 beschikbaar in het Engels en tijdens kantooruren in het Japans. Voor verzoeken in het Japans die worden ingediend buiten kantooruren, reageert Google binnen de streeftijden voor eerste reactie zoals vermeld voor Google Workplace Standard Support.

Het juiste supportniveau kiezen

We raden u aan de opties te bekijken en het juiste supportniveau in te stellen voordat u support nodig heeft.

1. Vergelijk Standard, Enhanced en Premium Support.
  2. Als u interesse heeft in Enhanced of Premium Support, kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen met technische support

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u contact opnemen met support.

Bekijk de volgende links voor informatie over wanneer support beschikbaar is en wat de reactietijden zijn:

Aanvullende bronnen