Hoe gepersonaliseerde advertenties werken

In dit artikel

Over advertenties op Google

Als je Google-services zoals Google Zoeken en YouTube gebruikt, kun je advertenties te zien krijgen. Dankzij deze advertenties blijven veel Google-services kosteloos beschikbaar. Advertenties die je op Google ziet, zijn gepersonaliseerd, op basis van factoren zoals je keuzes in Mijn advertentiecentrum, of niet gepersonaliseerd. Open de onderstaande gedeelten voor meer informatie over de factoren die worden gebruikt om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties aan je te tonen.

Alles openen | Alles sluiten

Gepersonaliseerde advertenties op Google

Gepersonaliseerde advertenties op Google zijn advertenties die aan jou worden getoond op basis van:

Voorbeelden:

• Je ziet misschien een advertentie voor een nieuwe auto omdat je een YouTube-video hebt bekeken over de beste nieuwe auto's van dit jaar.
  • Je ziet misschien een advertentie op YouTube over koken omdat je op Google Zoeken naar recepten hebt gezocht.
  • Je ziet misschien een advertentie voor hardloopschoenen omdat je jouw advertenties hebt aangepast in Mijn advertentiecentrum om meer te zien over het onderwerp fitness.

Je keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals jouw favoriete advertentie-onderwerpen en merken, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services. Deze voorkeuren worden niet gebruikt om advertenties op partnersites en -apps te personaliseren. Ga naar 'Advertentie-instellingen voor partners' om gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps te beheren.

Niet-gepersonaliseerde advertenties op Google

Je krijgt niet-gepersonaliseerde advertenties op Google te zien op basis van factoren zoals het tijdstip, het onderwerp van de website die je bezoekt, je algemene locatie of je meest recente zoekopdracht.

Voorbeelden:

• Je ziet bijvoorbeeld een advertentie voor een lunch van de dag van een restaurant omdat het 12:00 uur is in jouw tijdzone.
  • Je ziet misschien een advertentie voor een loodgietersbedrijf in de buurt omdat je op internet zoekt naar een loodgieter.

Over advertenties op partnersites en -apps

Websites, zoals nieuwssites en winkelsites, en apps hebben vaak ruimte gereserveerd voor advertenties. Als sites en apps advertenties willen tonen, kunnen ze samenwerken met Google of een aantal andere aanbieders van advertentietechnologie om deze ruimtes te beheren en relevante advertenties aan bezoekers te laten zien.

Er zijn miljoenen sites en apps die samenwerken met Google om hun content te financieren met advertenties die door adverteerders worden betaald. Deze partnersites en -apps maken specifiek gebruik van Google-technologie om advertenties te tonen. Ze tonen advertenties in het Google Display Netwerk, een Google-platform waarmee adverteerders overal op internet advertenties op sites kunnen tonen.

Advertenties die je op partnersites en -apps ziet, zijn wel of niet gepersonaliseerd. Deze partnersites zijn geen eigendom van of worden niet beheerd door Google, maar je kunt wel kiezen of de advertenties die je op deze sites ziet, zijn gepersonaliseerd via het Google Display Netwerk.

Niet elke website of app gebruikt Google-technologie om advertenties te tonen. Bijvoorbeeld: Socialmedia-sites en -apps kunnen een eigen advertentieplatform hebben.

Alles openen | Alles sluiten

Gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps

Gepersonaliseerde advertenties op partnersites kunnen zijn gebaseerd op:

• Informatie die je die website of app hebt gegeven, zoals jouw e-mailadres, leeftijd of gender.
  • Interacties met content op die website of in die app.
  • Interacties met advertenties op die website of in die app.
  • Google-accountactiviteit, afhankelijk van jouw Google-instellingen.
  • Accountinstellingen voor die website of app.

Voorbeelden:

• Je bezoekt bijvoorbeeld een nieuwssite en ziet een advertentie voor een kooktijdschrift omdat je op die website een artikel over eten hebt gelezen.
  • Je bezoekt bijvoorbeeld een website en ziet een advertentie voor een nieuwe auto omdat je een artikel hebt gelezen over de nieuwe auto's van dit jaar.
Je keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals jouw favoriete advertentie-onderwerpen en merken, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services. Deze voorkeuren worden niet gebruikt om advertenties op partnersites en -apps te personaliseren. Ga naar 'Advertentie-instellingen voor partners' om gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps te beheren.
Niet-gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps

Niet-gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps worden getoond op basis van factoren zoals het tijdstip, het onderwerp van de website die je bezoekt of jouw algemene locatie.

Voorbeelden:

• Je ziet bijvoorbeeld een advertentie voor een lunch van de dag van een restaurant omdat je een blog over lunchrecepten leest.
  • Je ziet misschien een advertentie voor een dakdekkersbedrijf omdat je een website over reparaties in huis bekijkt.

↑ Terug naar boven

Gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzetten

Google biedt allerlei manieren om gepersonaliseerde advertenties aan of uit te zetten. Je kunt de instellingen voor gepersonaliseerde advertenties beheren:

In Google-services

Alles openen | Alles sluiten

Als je bent ingelogd op jouw Google-account

Als je bent ingelogd op jouw Google-account, bepalen de instellingen in Mijn advertentiecentrum of advertenties worden gepersonaliseerd op Google-services en partnersites en -apps. Zo zet je gepersonaliseerde advertenties aan of uit als je bent ingelogd op jouw Google-account:

1. Ga naar Mijn advertentiecentrum.
  2. Selecteer Aan of Uit naast Gepersonaliseerde advertenties.
  3. Bevestig je selectie.

Naar Mijn advertentiecentrum

Als je gepersonaliseerde advertenties aanzet met Mijn advertentiecentrum, gebeurt het volgende:

• De advertenties die je in Google-services ziet, lijken relevanter omdat jouw keuzes in Mijn advertentiecentrum en jouw informatie en activiteit kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen voor producten en merken die je interessant vindt.
  • Gepersonaliseerde advertenties op partnersites kunnen ook worden aangezet, en de advertenties die je op partnersites en -apps ziet, kunnen relevanter lijken omdat jouw informatie en activiteit kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen voor producten en merken die je interessant vindt.

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet, gebeurt het volgende:

• De advertenties die je via Google-services ziet, worden niet gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat ze zijn gebaseerd op algemene factoren, zoals het tijdstip of het onderwerp van de video, website of app die je bekijkt.
  • De advertenties die je ziet op partnersites en -apps worden niet gepersonaliseerd door Google.
  • Jouw voorkeuren in Mijn advertentiecentrum, zoals de onderwerpen en merken die je hebt aangepast, worden verwijderd.
  • De opgeslagen informatie of activiteit in jouw Google-account wordt niet gebruikt om advertenties aan je te tonen.

Waar deze instelling van toepassing is:

Als je gepersonaliseerde advertenties in Mijn advertentiecentrum aan- of uitzet, heeft dit invloed op de advertenties die je ziet in Google-services op alle apparaten waarop je bent ingelogd.

Deze instelling is mogelijk niet voor jou beschikbaar:

Deze instelling is mogelijk niet voor jou beschikbaar omdat gepersonaliseerde advertenties al zijn uitgezet in Google-services. Gepersonaliseerde advertenties kunnen bijvoorbeeld voor je worden uitgezet omdat uit jouw Google-account blijkt dat je jonger bent dan 18 jaar.

Een paar opmerkingen:
  • Als je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzet als je bent ingelogd, heeft dit geen invloed op advertenties die niet door Google worden getoond of op de advertenties die je ziet op sites met een eigen advertentieplatform.
  • Jouw keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals de advertentie-onderwerpen en merken van jouw voorkeur, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services en worden niet gebruikt om advertenties te personaliseren op partnersites en -apps.

↑ Terug naar boven in dit gedeelte

Als je niet bent ingelogd op jouw Google-account

Als je niet bent ingelogd op jouw Google-account, worden je advertentie-instellingen opgeslagen op je apparaat of in je browser. Als je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzet als je niet bent ingelogd op jouw Google-account, heeft dit invloed op de advertenties die je te zien krijgt. Dit is afhankelijk van waar je de instellingen wijzigt. Je kunt gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzetten als je niet bent ingelogd op jouw Google-account:

Voor Google Zoeken

De functie voor gepersonaliseerde advertenties op Google Zoeken bepaalt welke advertenties je ziet als je niet bent ingelogd op jouw Google-account en Google Zoeken gebruikt.

Aangezien de functie voor gepersonaliseerde advertenties op Google Zoeken de functionaliteit beheert als je niet bent ingelogd op jouw Google-account, is deze functie alleen van toepassing op de specifieke browser of het specifieke apparaat dat je gebruikt.

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties op Google Zoeken aan of uit als je niet bent ingelogd op jouw Google-account:

1. Ga naar Advertentie-instellingen.
  2. Selecteer Zoeken.
  3. Zet Gepersonaliseerde advertenties op Google Zoeken aan of uit.
  4. Bevestig de wijzigingen.

Voor YouTube

De functie voor gepersonaliseerde advertenties op YouTube bepaalt welke advertenties je ziet als je niet bent ingelogd op jouw Google-account en YouTube gebruikt.

Aangezien de functie voor gepersonaliseerde advertenties op YouTube de functionaliteit beheert als je niet bent ingelogd op jouw Google-account, is deze functie alleen van toepassing op de specifieke browser of het specifieke apparaat dat je gebruikt.

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties op YouTube aan of uit als je niet bent ingelogd op jouw Google-account:

1. Ga naar Advertentie-instellingen.
  2. Selecteer YouTube.
  3. Zet Gepersonaliseerde advertenties op YouTube aan of uit.
  4. Bevestig de wijzigingen.

Voor internet

Als je bent niet bent ingelogd op jouw Google-account, kun je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzetten op partnersites. Deze optie geldt alleen voor de specifieke browser of het specifieke apparaat dat je gebruikt

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties op partnersites aan of uit als je niet bent ingelogd:

1. Ga naar Advertentie-instellingen.
  2. Selecteer Web.
  3. Zet Gepersonaliseerde advertenties op partnersites van Google aan of uit.
  4. Bevestig de wijzigingen.

Als je gepersonaliseerde advertenties aanzet, gebeurt het volgende:

De advertenties die je in Google-services ziet, lijken relevanter omdat jouw informatie en activiteit kunnen worden gebruikt om advertenties aan je te tonen voor producten en merken die je interessant vindt.

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet, gebeurt het volgende:

• De opgeslagen informatie of activiteit in jouw Google-account wordt niet gebruikt om advertenties aan je te tonen.
  • De advertenties die je ziet, worden niet gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat ze zijn gebaseerd op algemene factoren, zoals het tijdstip of het onderwerp van de video, website of app die je bekijkt.

Deze instellingen zijn mogelijk niet voor jou beschikbaar:

De bovenstaande instellingen zijn mogelijk niet beschikbaar voor jou omdat je browser of apparaat mogelijk het gebruik van cookies blokkeert voor gepersonaliseerde advertenties op meerdere websites.

Een paar opmerkingen:
  • Als je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzet als je niet bent ingelogd, heeft dit geen invloed op advertenties die niet door Google worden getoond of op de advertenties die je ziet op sites met een eigen advertentieplatform.
  • Jouw keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals de advertentie-onderwerpen en merken van jouw voorkeur, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services als je bent ingelogd op jouw Google-account.

↑ Terug naar boven in dit gedeelte

↑ Terug naar boven

Op partnersites en -apps

Alles openen | Alles sluiten

Als je bent ingelogd op jouw Google-account

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties op partnersites aan of uit als je bent ingelogd op jouw Google-account:

1. Ga naar Advertentie-instellingen voor partners.
  2. Zet Krijg gepersonaliseerde advertenties te zien als je sites bezoekt die samenwerken met Google aan of uit.
  3. Bevestig je selectie.

Als je gepersonaliseerde advertenties aanzet, gebeurt het volgende:

Als je gepersonaliseerde advertenties aanzet, kunnen de advertenties die je op partnersites en -apps ziet relevanter lijken omdat jouw informatie en activiteit kunnen worden gebruikt om advertenties aan je te tonen voor producten en merken die je interessant vindt.

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet, gebeurt het volgende:

• De opgeslagen informatie of activiteit in jouw Google-account wordt niet gebruikt om advertenties aan je te tonen.
  • De advertenties die je via partnersites en -apps ziet, worden niet gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat ze zijn gebaseerd op algemene factoren, zoals het tijdstip of het onderwerp van de video, website of app die je bekijkt.

Waar deze instelling van toepassing is:

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet via advertentie-instellingen voor partners, heeft dit invloed op de advertenties die je ziet op partnersites en -apps op alle apparaten waarop je bent ingelogd.

Deze instelling is mogelijk niet voor jou beschikbaar:

Deze instelling is mogelijk niet voor jou beschikbaar omdat gepersonaliseerde advertenties al zijn uitgezet in Google-services. Gepersonaliseerde advertenties kunnen bijvoorbeeld voor jou worden uitgezet om de volgende redenen:

• Uit jouw Google-account blijkt dat je jonger bent dan 18 jaar.
  • Je browser of apparaat kan het gebruik van cookies voor gepersonaliseerde advertenties op meerdere websites blokkeren.
Een paar opmerkingen:
  • Als je gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps aan- of uitzet, heeft dit geen invloed op de advertenties die je in Google-services ziet.
  • Als je gepersonaliseerde advertenties in Mijn advertentiecentrum uitzet, worden gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps ook uitgezet.
  • Als je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzet als je bent ingelogd, heeft dit geen invloed op advertenties die niet door Google worden getoond of op de advertenties die je ziet op sites met een eigen advertentieplatform.
  • Jouw keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals de advertentie-onderwerpen en merken van jouw voorkeur, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services en worden niet gebruikt om advertenties te personaliseren op partnersites en -apps.

↑ Terug naar boven in dit gedeelte

Als je niet bent ingelogd op jouw Google-account

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties aan of uit op partnersites als je niet bent ingelogd op jouw Google-account:

1. Ga naar Advertentie-instellingen voor partners.
  2. Zet Krijg gepersonaliseerde advertenties te zien als je sites bezoekt die samenwerken met Google aan of uit.
  3. Bevestig je selectie.
Ga naar Advertentie-instellingen voor partners

Als je gepersonaliseerde advertenties aanzet, gebeurt het volgende:

De advertenties die je op partnersites en -apps ziet, lijken relevanter omdat jouw informatie en activiteit kunnen worden gebruikt om advertenties aan je te tonen voor producten en merken die je interessant vindt.

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet, gebeurt het volgende:

• De opgeslagen informatie of activiteit in jouw Google-account wordt niet gebruikt om advertenties aan je te tonen.
  • De advertenties die je via partnersites en -apps ziet, worden niet gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat ze zijn gebaseerd op algemene factoren, zoals het tijdstip of het onderwerp van de video, website of app die je bekijkt.

Waar deze instelling van toepassing is:

Als je gepersonaliseerde advertenties uitzet via advertentie-instellingen voor partners terwijl je niet bent ingelogd op jouw Google-account, heeft dit alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt via de specifieke browser of het specifieke apparaat dat je gebruikt.

Deze instelling is mogelijk niet voor jou beschikbaar:

Deze instelling is mogelijk niet beschikbaar omdat jouw browser of apparaat het gebruik van cookies blokkeert voor gepersonaliseerde advertenties op meerdere websites.

Een paar opmerkingen:
  • Als je gepersonaliseerde advertenties op partnersites en -apps aan- of uitzet, heeft dit geen invloed op de advertenties die je in Google-services ziet.
  • Als je gepersonaliseerde advertenties aan- of uitzet als je bent ingelogd, heeft dit geen invloed op advertenties die niet door Google worden getoond of op de advertenties die je ziet op sites met een eigen advertentieplatform.
  • Jouw keuzes in Mijn advertentiecentrum, zoals de advertentie-onderwerpen en merken van jouw voorkeur, hebben alleen invloed op de advertenties die je te zien krijgt in Google-services en worden niet gebruikt om advertenties te personaliseren op partnersites en -apps.

↑ Terug naar boven in dit gedeelte

↑ Terug naar boven

Op jouw apparaten

Alles openen | Alles sluiten

Mobiele apparaten

Advertenties die je op je mobiele apparaten ziet, kunnen zijn gepersonaliseerd op basis van de advertentie-ID van het apparaat. Soms koppelt Google die advertentie-ID aan een advertentiecookie op hetzelfde apparaat voor coördinatie van advertenties in mobiele apps en de mobiele browser. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen als je een advertentie ziet in een app waarmee een webpagina wordt geopend in de mobiele browser.

Je kunt je advertentie-ID beheren op elk apparaat dat je gebruikt.

Als je gepersonaliseerde advertenties op je Android-apparaten wilt beheren, kun je:

• De advertentie-ID van je apparaat resetten. De huidige ID wordt vervangen door een nieuwe. Apps kunnen nog steeds gepersonaliseerde advertenties tonen, maar de advertenties zijn misschien een tijdje minder relevant of interessant voor jou.
  • De advertentie-ID van jouw apparaat verwijderen. De advertentie-ID wordt verwijderd en er wordt geen nieuwe ID toegewezen. Apps kunnen nog steeds advertenties tonen, maar de advertenties zijn misschien minder relevant of interessant voor jou. Je krijgt geen advertenties te zien op basis van deze advertentie-ID, maar je kunt wel advertenties zien op basis van andere factoren, zoals de informatie die je met apps hebt gedeeld.

Je advertentie-ID wordt gereset of verwijderd, maar apps kunnen hun eigen instellingen hebben met andere typen ID's, die ook van invloed kunnen zijn op de typen advertenties die je ziet.

Meer informatie over hoe je je advertentie-ID reset of verwijdert

In de YouTube-app op je Android-apparaat

Als je bent ingelogd:

Als je bent ingelogd op je Google-account, bepalen de instellingen in Mijn advertentiecentrum of advertenties worden gepersonaliseerd op Google-services en partnersites en -apps. Meer informatie over wat er gebeurt als je gepersonaliseerde advertenties uitzet met Mijn advertentiecentrum

Doe het volgende om gepersonaliseerde advertenties in de YouTube-app uit te zetten:

1. Selecteer Account en dan Instellingen.
  2. Scroll naar Privacy en dan Advertentie-instellingen van Google om naar Mijn advertentiecentrum te gaan.
  3. Selecteer Aan of Uit naast Gepersonaliseerde advertenties.
  4. Bevestig je selectie.

Als je bent uitgelogd:

Als je advertentiepersonalisatie in de YouTube-app uitzet terwijl je uitgelogd bent, toont Google in de app op dit apparaat geen gepersonaliseerde advertenties. Advertenties die in de YouTube-app op dit apparaat worden weergegeven, zijn gebaseerd op algemene factoren, zoals het tijdstip of het onderwerp van de video die je bekijkt. Meer informatie over wat er gebeurt als je gepersonaliseerde advertenties uitzet terwijl je bent uitgelogd

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties in de YouTube-app uit terwijl je bent uitgelogd:

1. Selecteer Account en dan Instellingen.
  2. Scroll naar Geschiedenis en privacy en zet Gepersonaliseerde advertenties toestaan uit.
  3. Bevestig je selectie.

Verbonden tv

Als je een verbonden tv met Android TV, Google TV of de YouTube-app op jouw tv gebruikt, kun je bepalen of advertenties rechtstreeks op jouw apparaat worden gepersonaliseerd.

Zo zet je gepersonaliseerde advertenties aan of uit met je afstandsbediening of verbonden mobiele apparaat:

1. Selecteer Advertentieopties in de advertentie. Er verschijnt een nieuw scherm met een speciale URL, een QR-code en verschillende opties.
  2. Selecteer Gepersonaliseerde advertenties aan-/uitzetten.
  3. Selecteer Aan-/uitzetten.
Android TV

Advertenties die je op jouw Android TV ziet, kunnen zijn gepersonaliseerd op basis van de advertentie-ID van het apparaat. Je kunt jouw advertentie-ID beheren op elke verbonden tv die je gebruikt.

Zo beheer je gepersonaliseerde advertenties op jouw Android TV:

• De advertentie-ID van jouw apparaat resetten. De huidige ID wordt vervangen door een nieuwe. Apps kunnen nog steeds gepersonaliseerde advertenties tonen, maar de advertenties zijn misschien een tijdje minder relevant of interessant voor jou.
  • De advertentie-ID van jouw apparaat verwijderen. De advertentie-ID wordt verwijderd en er wordt geen nieuwe ID toegewezen. Apps kunnen nog steeds advertenties tonen, maar de advertenties zijn misschien minder relevant of interessant voor jou. Je krijgt geen advertenties te zien op basis van deze advertentie-ID, maar je kunt wel advertenties zien op basis van andere factoren, zoals de informatie die je met apps hebt gedeeld.

Meer informatie over hoe je jouw advertentie-instellingen wijzigt op Android TV

Niet-Google-apparaten

Veel verbonden tv's ondersteunen ID's voor advertenties en bieden gebruikers de mogelijkheid om zich af te melden voor gepersonaliseerd adverteren. Je vindt een volledige en up-to-date lijst van die apparaten en manieren waarop gebruikers zich kunnen afmelden op de website van het Network Advertising Initiative.

Meer informatie over hoe je jezelf afmeldt voor gepersonaliseerde advertenties op een niet-Google-apparaat via de Network Advertising Alliance

↑ Terug naar boven

In andere advertentienetwerken

Met Info

Google is een van de vele advertentienetwerken die advertenties personaliseren op basis van jouw online activiteit. Ga naar Info om advertenties van Google en andere advertentienetwerken te beheren.

Naar Info

↑ Terug naar boven

Gegevens van partnersites beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account

Als u sites bezoekt die samenwerken met Google om advertenties te tonen, kunnen browsegegevens van partnersites en apps worden opgeslagen in uw Google-account. Deze informatie wordt gebruikt om advertenties te personaliseren in de browsers en op de apparaten die u gebruikt, zodat u advertenties ziet voor producten en merken die u interessant vindt.

Starten of stoppen met het opslaan van gegevens in uw Google-account

Zo kunt u starten of stoppen met het opslaan van gegevens van partnersites en -apps in uw Google-account:

1. Ga naar Advertentie-instellingen voor partners
    of
    selecteer bij een advertentie die u ziet Sluiten  en dan Instellingen voor deze advertenties bekijken.
  2. Vink het selectievakje Sla ook gegevens op in je Google-account van sites/apps die samenwerken met Google aan of uit.
  3. Bevestig de wijzigingen.

Naar Advertentie-instellingen voor partners

Als u stopt met opslaan van gegevens van partnersites in uw Google-account, gebeurt er dit:

• Google slaat geen toekomstige browsegegevens van partnersites op in uw Google-account.
  • Google gebruikt de activiteit en informatie van uw Google-account niet om advertenties op partnersites en -apps te personaliseren.

Waar deze instelling van toepassing is:

Deze instelling is alleen van toepassing op browsers of apparaten waarmee u bent ingelogd op uw Google-account.

↑ Terug naar boven