Afegir una altra forma de pagament a Google Ads

Contingut d'aquest article

Instruccions

Recordatori: en afegir una targeta nova, és possible que veieu una retenció d'autorització temporal al compte. No cal que feu res; la retenció es traurà automàticament en el termini d'una setmana.

Els passos per afegir una forma de pagament varien en funció de si és la primera vegada que introduïu la vostra informació de facturació a Google Ads.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Introduir la informació de facturació per primera vegada

Un cop hàgiu creat un compte de Google Ads, seguiu aquests passos per introduir la informació de facturació:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Configuració.
  3. Trieu el país o el territori de l'adreça de l'empresa Seleccioneu Continua.
  4. Introduïu l'adreça d'empresa. Seleccioneu Continua.
  5. Seleccioneu el tipus de facturació i introduïu la informació corresponent. Les opcions que veieu depenen del país indicat a la vostra adreça de facturació, de la moneda que hàgiu triat i de l'eventualitat que algunes formes de pagament estiguin desactivades temporalment per al vostre compte.
  6. Llegiu i accepteu els termes i condicions de Google Ads.
  7. Seleccioneu Envia i Activa.
    • Si la vostra opció de configuració de pagament és pagaments automàtics: un cop hàgiu activat el compte i s'hagi processat la informació de facturació, els anuncis i les campanyes que creeu poden començar a publicar-se a Google. Si no voleu que es publiquin immediatament, assegureu-vos de posar en pausa les campanyes.
    • Si la vostra configuració de pagament és pagaments manuals: els anuncis es començaran a publicar quan el compte tingui fons. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació, seleccioneu Resum i, tot seguit, per afegir fons, feu clic a Afegeix fons a la targeta "Fons disponibles".

Actualitzar informació de facturació ja configurada

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Seleccioneu Afegeix una forma de pagament.
  4. Se us mostren les formes de pagament que teniu disponibles, en funció de l'adreça de l'empresa, de la moneda del compte, de la configuració de pagament i de l'eventualitat que algunes formes de pagament estiguin desactivades temporalment per al vostre compte.
  5. Introduïu la informació sobre la forma de pagament i accepteu els termes i condicions de Google Ads.
  6. Si voleu que aquesta sigui la forma de pagament principal, assegureu-vos de marcar la casella que hi ha al costat de l'opció Estableix aquesta forma de pagament com a principal.
  7. Seleccioneu Desa.

Sobre els pagaments de Google Ads

La forma de pagament és el mitjà que utilitzeu per als pagaments de Google Ads.

Les formes de pagament disponibles depenen del país i de la moneda. Utilitzeu l'eina d'opcions de pagament per veure quines estan disponibles per al vostre compte.

Heu de tenir present que, en certs casos, és possible que algunes formes de pagament no estiguin disponibles temporalment mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per fer-les servir.

Nota: si l'emissor de la vostra targeta o el banc es troben a l'Espai Econòmic Europeu, és possible que us facin passar per un procés d'autenticació addicional, com ara l'enviament d'un codi únic al vostre telèfon, a fi de verificar la titularitat de la targeta. L'emissor de la targeta o el banc poden requerir aquesta verificació addicional quan feu un pagament, quan afegiu una targeta de crèdit o de dèbit nova i, en general, a la seva pròpia discreció.-

Google compleix els nous requisits de seguretat que s'imposen als bancs i als processadors de pagaments, d'acord amb la segona directiva sobre serveis de pagament (PSD2) a l'Espai Econòmic Europeu. Si teniu cap pregunta, contacteu directament amb l'emissor de la vostra targeta o amb el banc.