Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaskeskus-tilin poistaminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa Kauppiaskeskus-tilin poistamisesta Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Voit poistaa Kauppiaskeskus-tilisi milloin tahansa.

Jos poistat Kauppiaskeskus-tilisi, menetät välittömästi kaiken pääsyn kyseiselle tilille, tuotteesi hylätään eikä Shopping-mainoksiasi ja maksuttomia tuotelistauksiasi enää näytetä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa tilisi, mitä sinun tulee tietää ennen sitä ja mitä tapahtuu tilin poistamisen jälkeen.

Ennen kuin poistat Kauppiaskeskus-tilisi

Kun poistat tilisi, et pääse enää tarkastelemaan tilin tietoja ja tapahtumia. Ennen tilin poistamista:

• Lataa kaikki tuotetiedot, raportit ja muut materiaalit, jotka haluat säilyttää.
  • Käsittele tai peru kaikki aktiiviset tapahtumat.
Huom. Jäädytettyä tiliä ei kannata poistaa ja luoda sitten uutta tiliä samalle yritykselle. Tilin poistaminen ei ratkaise jäädytysongelmaa. Ongelmasta tehdään uusi ilmoitus ja myös uusi tili voidaan jäädyttää.

Näin se toimii

Vain järjestelmänvalvojakäyttäjä voi poistaa Kauppiaskeskus-tilin. Tämän jälkeen poistamisesta ilmoitetaan tilin käyttäjille sähköpostitse. Kaikki käyttäjät menettävät tilin käyttöoikeudet välittömästi. Shopping-mainokset ja muut Kauppiaskeskuksen ominaisuudet poistetaan käytöstä 48 tunnin kuluessa. Tuotteesi hylätään eikä mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi enää näytetä.

Kaikki tilille tekemäsi tuotteiden linkitykset poistetaan.

Usean asiakkaan tilin poistaminen

• Jos poistat usean asiakkaan ylätilin, myös kaikki alatilit suljetaan. Ylätilin käyttäjille ilmoitetaan poistamisesta sähköpostitse, mutta alatilien käyttäjät eivät saa ilmoitusta.
  • Jos haluat poistaa usean asiakkaan ylätiliin liittyvän alatilin, poista se usean asiakkaan ylätilin Tilit-sivulta normaaliin tapaan.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat vain usean asiakkaan tilien (MCA) ylätilejä. Poistomahdollisuus ei näy alatileille. Jos käytät alatiliä, MCA-tilin omistajan on poistettava se puolestasi.

Ohjeet

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse asetuksista Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Tilin asetukset.
  4. Valitse Poista tili.
  5. Lue vastuuvapauslauseke.
  6. Klikkaa Poista tili.

Sinut ohjataan pois tililtä, kun olet poistanut sen. Tuotteesi hylätään välittömästi eikä mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi enää näytetä.

Voit luoda uuden Kauppiaskeskus-tilin milloin tahansa.