Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Käyttöönotto ja integrointi

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Googlen asiakasarvostelut on maksuton ohjelma, jonka avulla Google voi kerätä puolestasi kauppa- ja tuotearvosteluja asiakkailtasi. Rekisteröitymiseen ja skriptin lisäämiseen sivustollesi menee vain muutama tunti. Sen jälkeen voit lisätä verkkosivustollesi merkin, jossa näkyy Googlen brändi ja arvio kaupasta.

Onboarding steps [icon] Käyttöönotto-ohjeet

1. Valitse tilin asetukset

2. Allekirjoita ohjelmasopimus

3. Valmistele tiimisi teknistä integrointia varten

Integrointiohjeet

1. Integroi kyselyn osallistumissuostumus

2. Valinnainen: muokkaa kyselyn osallistumissuostumusta tuotearvostelujen keräämistä varten

3. Valinnainen: integroi merkin koodi