Om attribut

Med attribut kan ett företag beskriva vilka bekvämligheter man erbjuder, till exempel om en restaurang har wifi eller uteservering, och andra aspekter av företaget.

Attributen visas i företagsprofiler på Google Sök och Maps.

Tips! Vissa attribut är bara tillgängliga i särskilda länder och regioner.

Så här fungerar det

Vi förlitar oss på att företagsägare och kunder föreslår de flesta attribut. Det finns dock vissa attribut som bara företagsägaren kan ange. Läs om hur du föreslår attribut.

Om du är företagsägare och vill göra anspråk på din profil kan du registrera dig för Företagsprofil och läsa om hur du lägger till och redigerar attribut.