Sobre els atributs

Els atributs ajuden a explicar quines comoditats ofereix una empresa, per exemple si un restaurant té Wi-Fi o terrassa exterior, així com altres aspectes de l'empresa.

Els atributs es mostren als perfils d'empresa a la Cerca de Google i a Maps.

Consell: alguns atributs només estan disponibles en determinats països o regions.

Com funciona

Confiem en els propietaris d'empreses i en els clients perquè suggereixin la majoria dels atributs. Tanmateix, hi ha alguns atributs que només pot especificar el propietari de l'empresa. Obteniu informació sobre com podeu suggerir atributs.

Si sou propietari d'una empresa i voleu reclamar el vostre perfil, registreu-vos a Perfil d'empresa i obteniu informació sobre com podeu afegir o editar atributs.