Vejledning i overholdelse af politikker for Ad Grants

Vi lancerede opdaterede politikker for Ad Grants i januar 2018 for at tilbyde mere vejledning i, hvordan man kører en konto af høj kvalitet. Følg disse anbefalinger for at overholde politikkerne.

Vejledningen nedenfor er baseret på den nye Google Ads-oplevelse. Se, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Enkeltstående søgeord er ikke tilladt

Ifølge Ad Grants politik om missionsbaserede kampagner er enkeltstående søgeord ikke tilladt. Søgeord med dit eget brand, godkendte sygdomme og visse andre tilfælde er en undtagelse fra denne politik. Du kan bruge et filter for at sætte enkeltstående søgeord på pause.

Filtrér enkeltstående søgeord, og sæt dem på pause:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen. Vælg Kampagnestatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  3. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen. Vælg Annoncegruppestatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  4. Klik på Søgeord i sidemenuen. Vælg Søgeordsstatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  5. Klik på filterknappen Filter over statistiktabellen. Vælg Søgeordstekst på listen over valgmuligheder og indeholder ikke. I tekstfeltet skal du angive et mellemrum ved at trykke én gang på mellemrumstasten. Klik på  Anvend  for at se en liste over enkeltstående søgeord.
  6. Markér afkrydsningsfeltet vælg alle, klik på Rediger, og klik derefter på Sæt på pause, medmindre det er dit eget søgeord med brand, en undtaget medicinsk term eller en af de angivne undtagelser.

Ingen unødvendigt generiske søgeord er tilladt

Ad Grants politik for missionsbaserede kampagner kræver, at unødvendigt generiske søgeord, der ikke afspejler den søgende persons hensigt, sættes på pause eller slettes. Det kan f.eks. være "gratis videoer", "e-bøger" eller "dagens nyheder".

Din landingssideoplevelse er en god indikator for, om dit søgeord er for generisk. Hvis et søgeord har en landingssideoplevelse, der ligger under gennemsnittet, indikerer det, at brugerne ikke fandt det indhold, de var på udkig efter, da de søgte. Overvej at ændre ordlyden i disse søgeord eller at tilføje søgeord med en god CTR i rapporten Søgetermer

Søgeord med et kvalitetsresultat på 1 eller 2 er ikke tilladt

Ad Grants politik om missionsbaserede kampagner kræver, at søgeord med et kvalitetsresultat på 1 eller 2 skal sættes på pause eller fjernes. Tjek dit kvalitetsresultat jævnligt for at sætte søgeord, der ikke er tilladt, på pause. Du kan også konfigurere en automatisk regel, så systemet selv sætter disse søgeord på pause for dig.

Sådan tjekker du dine søgeords kvalitetsresultat

Du finder kvalitetsresultatet i en kolonne på fanen Søgeord. Det er dog muligt, at det ikke vises som standard på din konto. Hvis du ikke kan se kolonnen Kvalitetsresultat på fanen Søgeord, kan du tilføje den:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Hvis du vil se data for en bestemt periode, kan du klikke på datointervalvælgeren i øverste hjørne af siden og vælge den periode, som du vil analysere.

3. Klik på Søgeord i sidemenuen.

4. Klik på ikonet Kolonner Kolonner over statistiktabellen, og vælg Rediger kolonner i rullemenuen.

5. Vælg Kvalitetsresultat i menuen Rediger kolonner.

6. Klik på Anvend for at føje kolonnen Kvalitetsresultat til din søgeordstabel.

Kvalitetsresultater med markeringen "—" er fritaget fra denne politik og overvåges ikke.

Sæt søgeord med kvalitetsresultat på 1 eller 2 på pause med en automatisk regel

Du kan konfigurere en automatisk regel, så systemet regelmæssigt sætter søgeord med et kvalitetsresultat på 1 eller 2 på pause for dig, når betingelsen er opfyldt.

1. Klik på Søgeord i sidemenuen for at gå til siden Søgeord, og klik på ikonet med tre prikker .
  2. Vælg Opret en automatisk regel.
  3. Ved Regeltype vælger du Sæt søgeord på pause.
  4. Vælg Alle aktiverede søgeord under Anvend på søgeord.
  5. Under Betingelse skal du vælge Kvalitetsresultat, derefter < og 3. Sørg for, at Inkluder søgeord med kvalitetsresultat på "—" ikke er valgt.
  6. Indstil Frekvens til Dagligt,  tidspunktet til 23.00 og brug data fra Samme dag.
  7. Vælg, om du vil modtage en mailunderretning, angiv et navn på reglen, og klik på Gem regel

Der skal opretholdes en klikrate (CTR, click-through rate) på mindst 5 % hver måned

Hvis du ikke opnår en CTR på mindst 5 % to måneder i træk, kan det medføre en midlertidig deaktivering af kontoen.

Følg denne vejledning for at rette op på din CTR, før du bliver midlertidigt suspenderet, eller når din konto er midlertidigt deaktiveret:

1. Indstil datointervallet til de sidste syv dage, din konto var aktiv. Hvis din konto blev deaktiveret, eller dine kampagner blev sat på pause, skal du indstille datointervallet til de sidste syv dage, hvor dine annoncer opnåede eksponeringer.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre. Vælg Kampagnestatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  3. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen. Vælg Annoncegruppestatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  4. Klik på Søgeord i sidemenuen. Vælg Søgeordsstatus og Alle aktive i filterlinjen over statistiktabellen.
  5. Klik på kolonneoverskriften Eksp. øverst i statistiktabellen for at arrangere med de mest populære eksponeringer nederst.
  6. Du sætter søgeord med høj eksponering (se kolonnen Eksp.) og lav CTR (se kolonnen CTR) på pause ved at klikke i afkrydsningsfeltet til venstre for søgeordet, og derefter klikke på Rediger og Sæt på pause.Dette øger den gennemsnitlige CTR for alle aktiverede søgeord.
  7. Fortsæt, indtil CTR-metric'en for hele den søjle, der hedder I alt: filtrerede søgeord i statistiktabellen er på mindst 5 %.
Hvis din konto allerede er blevet midlertidigt deaktiveret, skal du udfylde denne formular for at anmode om genaktivering, når du har fulgt ovenstående vejledning og rettet eventuelle andre uløste overtrædelser af Ad Grants-politikken.
Se vores yderligere forslag til at forbedre CTR

Hvis det er relevant, skal du have gyldig konverteringssporing

Ad Grants-politikken kræver, at konti, der er oprettet efter januar 2018, og annoncører i programmet, der gør brug af Smart Bidding-strategier, skal implementere nøjagtig konverteringssporing.

Nøjagtig konverteringssporing betyder, at du rapporterer mindst én konvertering om måneden (se kolonnen Konverteringer), og hvis din konverteringsrate er høj (se kolonnen Konv.rate), at konverteringssporingen er konfigureret korrekt, og resultatet skyldes høj effektivitet og meningsfulde konverteringer. Dit samlede antal klik bør ikke nærved svare til dit samlede antal konverteringer.

Prøv en af følgende muligheder, hvis du ikke har modtaget mindst én konvertering den foregående måned:

Hvis din konverteringsrate er høj, skal du bekræfte, at dette skyldes høj effektivitet, der giver meningsfulde konverteringer. Her er nogle af de bedste løsninger:

• Overvej at ændre dine indstillinger, så de passer til konverteringstypen og "tæller én" i stedet for at "tælle alle" konverteringer, hvor det er relevant (se muligheder for optælling)
  • Overvej sporing af en takkeside, hvor det er muligt at bruge Google Ads-konverteringssporing eller et destinationsmål med Google Analytics.
  • Hvis du ikke har en takkeside at spore på dit website, kan du prøve Smarte mål i Google Analytics
  • Begræns, hvad der tæller som en konvertering:
    • Hvis du bruger et destinationsmål eller en konvertering, skal du sikre, at den side, du sporer, ikke er en almindelig, ofte besøgt side, men en side, som folk får adgang til, når de har udført en meningsfuld handling. Det kan f.eks. være en takkeside.
    • Hvis du bruger et varighedsmål, bør du overveje at øge den minimale tid, der bruges på websitet.
    • Hvis du bruger et mål for sider/skærmbilleder pr. session, bør du overveje at øge minimumantallet af besøgte side/skærmbilleder.

Du kan finde optimeringstips og fejlfindingsvejledninger i vores guide til konverteringssporing i Ad Grants

Der skal være mindst to annoncer pr. annoncegruppe

Sørg for at udbygge din kampagnestruktur med mindst to annoncer pr. annoncegruppe, der fører til relevante landingssider, og indstil annoncerotationen til Optimer. Med denne indstilling optimeres dine annoncer til hver enkelt auktion ud fra signaler såsom søgeord, søgeterm, enhed, sted og meget mere.

Se, hvordan du opretter annoncer

Der skal være mindst to annoncegrupper pr. kampagne

Opret mindst to annoncegrupper pr. kampagne med meget relevante og nært beslægtede søgeord, der er i tråd med de to tilknyttede annoncer og landingssiderne. Tjek rapporten Søgetermer for at se, hvilke søgninger med flere søgeord, der har fået en god CTR, og tilføj disse.

Se, hvordan du opretter annoncegrupper

Der skal være mindst to annonceudvidelser med undersidelinks

Undersidelinks giver dem, der søger, flere muligheder for at klikke sig direkte fra din annonce til landingssider på dit website. Overvej, hvilke specifikke sider der er mest værdifulde for folk, der søger, og tilføj disse som websitelinks. Det kan f.eks. være en kampagneside til en fundraising-kampagne.

Se, hvordan du tilføjer undersidelinks

Programundersøgelser skal besvares

Alle legatmodtagere skal besvare en årlig programundersøgelse. Undersøgelsen er blevet sendt til de mailadresser, der blev brugt til at logge ind på de enkelte Ad Grants-konti tidligere på året. Hvis du har indsendt den, men modtager en underretning om, at den stadig skal udfyldes, betyder det, at vi ikke kunne registrere din besvarelse baseret på det angivne kunde–id, og at du derfor skal indsende den igen.

Du kan finde linket til undersøgelsen her. Vær især opmærksom på at indtaste dit kunde–id i formatet med ti cifre "XXXXXXXXXX", så vi kan identificere din indsendelse.