Missä voit katsella sisältöäsi

Kun ostat tai vuokraat elokuvan Android TV ‐laitteella, Google TV ‐laitteella, Google TV ‐sovelluksesta Android-laitteella tai YouTubesta, se lisätään kirjastoosi. Voit katsoa kirjaston sisältöä useilla laitteilla.

Katsomispalvelu

Tärkeää: Varmista kullakin alustalla, että olet kirjautunut samalle tilille, jolla teit ostoksen. Löydät kaiken sisältösi Kirjastosta.

Sisällön katselu puhelimella tai tabletilla

Google TV:n mobiilisovellus

Voit katsoa elokuvia ja ohjelmia Android- ja iOS-laitteiden Google TV ‐sovelluksella.
  1. Avaa Google TV puhelimella.
  2. Valitse Oma sisältö ja sitten Kirjasto.

YouTube-sovellus

1. Avaa YouTube YouTube puhelimella.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto.
  3. Valitse Omat elokuvat ja ohjelmat.
Vinkki: Mainoksia ei näytetä, kun katsot ostamaasi sisältöä.

Katsominen verkkoselaimella

YouTube.com

1. Kirjaudu selaimella osoitteeseen https://youtube.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Omat elokuvat.
  3. Valitse Ostettu.
Vinkki: Mainoksia ei näytetä, kun katsot ostamaasi sisältöä.

Katsominen striimauslaitteella tai älytelevisiolla

Google TV ‑laitteet

1. Varmista Google TV ‐laitteella, että olet kirjautuneena oikealle tilille.
  2. Siirry Kirjasto-välilehdelle.
  3. Valitse katsottava elokuva tai TV-ohjelma.

Android TV ‑laitteet

1. Varmista Android TV ‐laitteella, että olet kirjautunut oikealle tilille.
  2. Siirry Kauppa-välilehdelle.
  3. Etsi ostamasi sisältö ensimmäiseltä riviltä, jonka nimi on Oma kirjasto.
    • Jos kirjastossasi on yli 10 teosta, valitse Oma kirjasto ‐kohdasta Näytä kaikki.
Vinkki: Osta-välilehti on käytettävissä vain joillakin alueilla. Jos laitteessasi ei ole Kauppa-välilehteä, voit ehkä käyttää ostamaasi sisältöä YouTube-sovelluksella tai jollakin seuraavista tavoista.

YouTube-sovellus muissa älytelevisioissa

1. Avaa YouTube YouTube älytelevisiossasi.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille.
  3. Siirry Kirjasto-välilehdelle.
  4. Valitse Omat elokuvat ja ohjelmat.
Vinkki: Mainoksia ei näytetä, kun katsot ostamaasi sisältöä.

Movies Anywhere ‐sovellus älytelevisioilla

Tärkeää: Movies Anywhere on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa (tietty sisältö). Sinun on myös yhdistettävä Google-tilisi Movies Anywhere ‐tiliisi. Jos tarvitset lisäohjeita, siirry Movies Anywhere ‐tukeen.
  1. Avaa Movies Anywhere älytelevisiolla.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille.
  3. Valitse Omat elokuvat.
  4. Valitse katsottava elokuva tai TV-ohjelma.

Chromecast-laitteet

Voit saada elokuvia ja ohjelmia Googlesta suoraan televisioosi, kun Chromecastilla on Google TV. Katso, miten voit ostaa tai vuokrata sisältöä Google TV:llä.

Muilla Chromecast-laitteilla voit striimata videota televisioon.