Pääsy dataan

Kehittäjät kertovat meille, että käytännöllinen data on tärkeää käyttökokemuksen parantamiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi. Kehittäjillä on käytössä laaja valikoima dataa Play Consolessa ladattavassa muodossa tai sovellusliittymien kautta, ja pyrimme tekemään mittareista ja kuvamateriaaleista entistäkin hyödyllisempiä. Varmistamme, että sovelluksista keräämämme ja kehittäjille jakamamme data suojaa käyttäjien yksityisyyttä ja tietoturvaa.

Datan kerääminen ja jakaminen

Käyttäjät, niin kuluttajat kuin kehittäjätkin, luottavat tietonsa meidän käsiimme käyttäessään Googlen palveluita, kuten Google Playta. Ymmärrämme, että tämä on suuri vastuu, ja teemmekin töitä voidaksemme taata tietojen pysymisen turvassa ja käyttäjän hallinnassa. Tutustu tietosuojakäytäntöömme ymmärtääksesi, mitä tietoja keräämme, miksi niitä keräämme ja miten niitä voi päivittää, ylläpitää, viedä ja poistaa. Emme jaa käyttäjien henkilötietoja yrityksille, organisaatioille tai Googlen ulkopuolisille henkilölle, paitsi tietyissä tietosuojakäytännössämme kuvatuissa tapauksissa.  Lisäksi datan pääsyoikeuskäytännöt rajoittavat toisen kehittäjän tunnistettavan ja yksityisen sovellusdatan saatavuutta.

Datan esteettömyys

Kehittäjille jaettu data auttaa heitä ymmärtämään sovelluksensa elinkaaren aina Play Kaupasta löytymisestä sovelluksen käyttöön ja käyttäjien tekemiin ostoihin asti. Kehittäjät näkevät lisäksi arvioita ja arvosteluja, jotta he ymmärtävät käyttäjäpalautetta ja voivat vastata huolenaiheisiin.

Kehittäjille tarjoamamme data yleensä yhdistetään ja anonymisoidaan käyttäjän tietosuojan suojaamiseksi. Esimerkiksi kehittäjillä on pääsy sovellusdataan, jotka koskevat seuraavia tietoja:

Kehittäjillä on myös käytössä koottu data, jota voi verrata omaan suoriutumiseen ekosysteemissä. Pelikehittäjä voi esimerkiksi verrata omaa käyttäjähankintaansa muihin saman alueen samankaltaisiin pelityyppeihin. Yhdistämme tämän datan, jotta voimme suojata yksittäisten kehittäjien suoriutumista koskevia tietoja.

Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että kehittäjillä on menestykseen tarvittavat tiedot.  Lisätietoja kehittäjien käytettävissä olevista tilastoista ja käyttötiedoista on saatavilla Play Consolen ohjekeskuksesta ja osoitteesta play.google.com/console/about/.