Delta i programmet for fjerning av Google Play-advarsler

Med programmet for fjerning av Google Play-advarsler kan visse utviklere som har fått en app suspendert, ta et opplæringskurs og en test knyttet til retningslinjene appen har brutt, og potensielt få advarselen frafalt.

Om programmet

Vi vet at mange utviklere jobber hardt for å lage og distribuere appene sine med gode intensjoner, men at de av og til utilsiktet bryter retningslinjene. Målet med dette programmet er å lære opp kvalifiserte utviklere, vurdere hvordan de forstår retningslinjene, og vise hvordan de kan overholde dem.

Hvis en utvikler deltar i programmet, fullfører opplæringskurset og består testen, reduseres sjansen for at utviklerkontoen blir avsluttet på grunn av flere brudd på programretningslinjene for utviklere og distribusjonsavtalen for utviklere for Google Play.

Se videoen nedenfor for å finne ut mer om programmet.

Google Play Policy Strike Redemption program

Kvalifikasjonskrav

Utvalgte utviklere som har fått en advarsel, kan få muligheten til å delta i programmet. Suspensjoner regnes som advarsler som reduserer anseelsen til utviklerens Google Play-utviklerkonto. Flere advarsler kan føre til oppsigelse av den berørte og relaterte Google Play-utviklerkontoer.

Hvis kontoen din har fått en advarsel og du er kvalifisert, får du en e-post om at du kan delta i Google Play-pilotprogrammet for fjerning av advarsler, slik at advarselen potensielt kan frafalles. Det er kun advarselen du har mottatt e-post om, som kan frafalles. Hvis du får flere advarsler innen 24 timer etter å ha fått en kvalifisert advarsel, kan det hende at disse advarslene også frafalles hvis du fullfører kurset og testen.

Merk:

• Du kan når som helst sette opplæringskurset og testen på pause og gjenoppta dem. Fremgangen din lagres. Du må imidlertid gjøre ferdig opplæringskurset og bestå testen før den utløper. Utløpsdatoen for testen vises i e-postvarselet du har mottatt.
  • Programmet dekker foreløpig bare advarsler som er knyttet til retningslinjene for nettsøppel og falsk identitet på Google Play. Men vi utvider dekningen gradvis. Du kan bli varslet senere hvis kontoen eller appen din blir kvalifisert.
  • Dette programmet er valgfritt for kvalifiserte utviklere. Hvis du mener at appen din er blitt suspendert ved en feiltakelse, kan du kontakte Google Play og sende inn en anke. Du kan delta i programmet for å få advarslene mot kontoen frafalt, selv om anken blir avvist.

Opplæringskurs og test

Hvis du er kvalifisert og velger å delta i programmet, blir du videresendt til et opplæringskurs knyttet til retningslinjene appen din har brutt. Som en del av dette kurset blir du testet på hvor godt du forstår retningslinjene. Du har tre forsøk på å bestå testen. Du må ta testen før utløpsdatoen i e-posten du fikk.

Hvis du fullfører dette opplæringskurset og består testen, blir advarselen mot appen frafalt (så sant utviklerkontoen din ellers har god anseelse og ikke er sagt opp). Det kan ta opptil 48 timer før advarselen frafalles.

Merk: Selv om du reduserer sjansen for at kontoen din blir sagt opp i fremtiden ved å ta opplæringskurset og testen, må du fortsatt følge fremgangsmåten i den opprinnelige sanksjons-e-posten du fikk, hvis du mener at avgjørelsen var feil.

Vanlige spørsmål

Må jeg fullføre hele opplæringskurset og ta testen i samme økt?

Nei. Fremdriften din blir lagret hvis du går ut av opplæringskurset og testen før du har fullført dem. Men du må ta testen før utløpsdatoen i e-posten du fikk.

Hva skjer hvis jeg ikke er invitert til dette programmet, men har fått tilgang til en link for å ta opplæringskurset og testen?

Du kan fortsatt fullføre opplæringskurset og ta testen. Men den har ingen innvirkning på statusen til appen din, fordi du ikke er invitert til å delta i programmet for fjerning av advarsler.

En kontoadministrator eller -eier videresendte e-posten om å delta i Google Play-programmet for fjerning av advarsler til meg, men jeg har bare tilgang til Play-utviklerkontoen på brukernivå. Kan jeg likevel ta opplæringskurset og testen?

Ja. Alle som har tilgang til Google Play-utviklerkontoen (uansett om tilgangsnivået er kontoeier, administrator eller bruker), kan ta opplæringskurset og testen for potensielt å få advarselen mot kontoen frafalt.

Relatert innhold