Konfigurer Google Assistent på din Pixel Tablet

Du kan få hjælp og oplysninger fra Google Assistent på din Pixel Tablet uden at låse den op. Denne artikel forklarer, hvordan du aktiverer Google Assistent, konfigurerer den til at genkende din stemme, aktiverer personlige resultater, tilknytter musik- og videotjenester, lader gæster og børn bruge "Hey Google" og meget mere.

Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog.
  • Hvis du vil docke din Pixel Tablet og bruge Hub-tilstand, skal du have en Højttalerdock.
  • Du skal muligvis låse tabletten op, før du kan bruge stemmekommandoer med Google Assistent til at afspille nyheder, radio, podcasts eller andre medier fra visse apps og tjenester.

Brug Google Assistent uden at låse din Pixel Tablet op

Aktivér Google Assistent på din låseskærm, så du kan sige "Hey Google" og få stemmestyret hjælp, når din tablet er låst. Hvis du ikke slår denne indstilling til, når du konfigurerer din tablet, kan du få adgang til den senere via dine indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.og derefter Tryk på Apps.
  2. Tryk på Assistent og derefter Låseskærm og derefter Aktivér Brug af Google Assistent på låseskærmen.
  3. Du kan deaktivere indstillingen ved at trykke på den igen.

Selvom du har aktiveret Google Assistent på låseskærmen, skal du stadig låse din enhed op for at få hjælp til følgende:

• Betalinger
  • Google Fotos
  • Anmodninger om at åbne andre apps
  • Spørgsmål med personlige oplysninger, f.eks. din adresse eller flyoplysninger.

Vigtigt! Hvis du aktiverer styring af Assistent via afbryderknappen, kan alle aktivere Assistent ved at holde afbryderknappen nede.

Konfigurer Voice Match, og aktivér personlige resultater på din Pixel Tablet

Den første person, der konfigurerer en konto på en Google Pixel Tablet, betragtes som den primære bruger. Når du har konfigureret din tablet som den primære bruger, kan du aktivere Voice Match, så Assistent lærer at genkende din stemme og kan give dig personligt tilpassede svar med personlige resultater.

Lær Assistent at genkende din stemme med Voice Match

Lær Assistent at genkende din stemme via dine indstillinger:

1. Log ind på den primære brugers Google-konto.
  2. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Apps.
  3. Tryk på Assistent og derefter  "Hey Google" og Voice Match og derefter Aktivér Hey Google.
  4. Tryk på Stemmemodel.
    • Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere en ny stemme.
    • Hvis du vil beholde den eksisterende stemme, skal du trykke på Genoplær Voice Match-model og derefter Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis du vil fjerne den eksisterende stemme, skal du trykke på Slet Voice Match-model og derefter OK.

Tip! Det er kun den primære bruger, der kan konfigurere en stemmemodel. Du kan til enhver tid deaktivere Voice Match.

Aktivér personlige resultater

Når personlige resultater er aktiveret, kan du sige "Hey Google" for at få:

• Resultater fra din Gmail, Google Kalender, Google Fotos-samling og Beskeder-app
  • Anbefalinger til opskrifter baseret på din aktivitet i andre Google-produkter
  • Playlister, du har oprettet og markeret som "Privat" på YouTube
  • Personlige playlister, uploads, indhold i din samling eller sange, du har givet et like, på YouTube Music

Bemærk! Hvis du holder afbryderknappen nede for at aktivere Assistent, kan Assistent ikke give dig personlige resultater. Assistent giver kun personlige resultater, hvis den kan verificere, at det er dig, der taler, når nogen siger "Hey Google".

Sådan aktiverer du personlige resultater

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Apps.
  2. Tryk på Assistent og derefter Personlige resultater.
  3. Aktivér Personlige resultater
    • Du kan få personlige resultater via dine høretelefoner ved at aktivere I høretelefonerne.

Se, hvordan du tillader personlige resultater på alle enheder med indbygget Assistent.

Knyt musik- og videotjenester til Assistent

Hvis du vil lytte til musik og se videoer ved hjælp af Assistent, kan du tilknytte dine foretrukne streamingtjenester i indstillingerne for Assistent. Du kan også knytte flere tjenester til din konto, hvis du har en Højttalerdock og har konfigureret Hub-tilstand på din tablet. Du kan også tilknytte dem i indstillingerne for din enhed:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Apps.
  2. Tryk på Assistent.
  3. Tryk på en af valgmulighederne på listen:
    • Musik
    • Videoer
    • Radio
    • Podcasts
  4. Du kan tilknytte en tjeneste eller gøre den til din standardtjeneste ved at trykke på den pågældende tjeneste og derefter Følg vejledningen på skærmen
    • Hvis du vil fjerne tilknytningen af en tjeneste fra din konto, skal du trykke på Fjern tilknytning og derefter Fjern tilknytningen af din konto.
    • Hvis du vil genetablere tilknytningen af en tjeneste, skal du trykke på Tilknyt og derefter Tilknyt konto.
  • Hvis tjenesten ikke skal tilknyttes, kan du bare trykke på den pågældende tjenestes navn.

Få flere oplysninger om, hvordan du knytter musik-, video-, radio- og podcasttjenester til Assistent.

Aktivér eller deaktiver styring via afbryderknappen

Du kan vælge, om Assistent skal aktiveres, når du holder afbryderknappen på din Pixel Tablet nede. Sådan ændres denne indstilling:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på System og derefter Bevægelser og derefter Hold afbryderknappen nede.
  3. Vælg en indstilling:
    • Menu for afbryderknappen: Hold afbryderknappen nede for at åbne menuen for afbryderknappen.
    • Digital assistent: Hold afbryderknappen nede for at aktivere Assistent. Hvis du vil ændre, hvor længe du skal holde afbryderknappen nede, skal du trække skyderen til venstre eller højre.

Konfigurer filtre for børnesikring og Digital balance

Børnesikring og Digital balance giver dig mulighed for at sætte grænser for, hvornår og hvordan Pixel Tablet og tabletapps kan bruges. Konfigurer forældrestyring for dit barn, og indstil timere for at begrænse forstyrrelser eller for at registrere, hvor lang tid brugerne anvender bestemte apps, og for at sætte begrænsninger for brugen af dem.

Konfigurer børnesikring

Når du har konfigureret et barns konto på din tablet, kan du holde opsyn med og styre det indhold, barnet får vist. Sådan konfigurerer du børnesikring:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Digital balance og børnesikring.
  2. Under "Børnesikring" skal du trykke på den profil, du vil angive indstillinger for børnesikring for.
  3. Tryk på det værktøj, du vil konfigurere eller ændre, i Family Link-menuen.

Få flere oplysninger om Family Link og børnesikring.

Digital balance

Sådan får du adgang til og konfigurerer værktøjer til Digital balance:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Digital balance og børnesikring.
  2. Tryk på en af valgmulighederne for at tjekke dine nuværende indstillinger eller angive nye.

Få flere oplysninger om Digital balance.

Aktivér Google Assistent på din Pixel Tablet

Du kan aktivere Google Assistent, når din tablet er låst og docket i Hub-tilstand, eller når du holder den i hånden.

Vigtigt! Du skal have en højttalerdock for at kunne sætte din Pixel Tablet i dockingstation eller bruge Hub-tilstand. Du kan købe Pixel Tablet med eller uden en dockingstation eller købe en dockingstation separat.

Brug Assistent, når du har fjernet Pixel Tablet fra dockingstationen

Sådan aktiverer du Assistent, når du fjerner din tablet fra opladerstationen:

• Sig "Hey Google":
  • Hold afbryderknappen nede.
Bemærk! Når din tablet er frigjort, svarer Assistent kun, når den primære bruger siger "Hey Google".
Brug Assistent i Hub-tilstand

Sådan aktiverer du Assistent i Hub-tilstand:

• Sig "Hey Google".
    • Bemærk! Du skal aktivere Assistent på låseskærmen, før Assistent kan svare "Hey Google", når din tablet er låst.
  • Hold afbryderknappen nede.
Lad gæster og børn bruge Assistent i Hub-tilstand

Når din tablet er låst og sat i opladerstationen, kan du lade Google Assistent svare alle, også gæster og børn, når de siger "Hey Google". De kan stille spørgsmål til Google Assistent, afspille musik, styre smartenheder i hjemmet og meget mere.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Assistent og derefter Giv alle mulighed for at tale med Assistent i Hub-tilstand.
  3. Du kan deaktivere denne indstilling ved at trykke på den igen.
Giv alle i dit hjem mulighed for at bede Assistent om at afspille medier

Hvis du vil bruge Google Assistent til at streame film og musik i Hub-tilstand, skal du aktivere denne indstilling:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Assistent og derefter aktivér Brug Assistent til at afspille musik, film og meget mere, når din tablet er låst.

Slå Google Assistent til eller fra

Hvis du ikke konfigurerer Google Assistent, når du konfigurerer din Pixel Tablet, kan du til enhver tid aktivere eller deaktivere Assistent i indstillingerne på din enhed:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Apps.
  2. Tryk på Assistent og derefter Generelt
  3. Aktivér eller deaktiver Google Assistent.
    • Du kan aktivere Assistent ved at trykke på Google Assistent og derefter Aktivér.
    • Du kan deaktivere Assistent ved at trykke på Google Assistent og derefter Deaktiver.

Når Assistent er aktiveret, kan du ændre, hvordan Assistent reagerer på din stemme.