To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Näin vaihdat Nest Protectin puhuman kielen

Ostopaikasta riippuen Google Nest Protectissa on valmiiksi asennettuna yksi tai useampia kieliä. Nest Protect käyttää näitä kieliä asennuksen aikana sekä Heads-Up- ja Emergency Alarm ‑hälytyksiin. Voit vaihtaa Nest Protectin puheen kieltä Nest-sovelluksesta.

Saatavilla olevat kielet

Maa

Valmiiksi asennetut kielet

Yhdysvallat
Meksiko

englanti
espanja (Yhdysvallat)

Kanada

englanti
ranska (Kanada)

Yhdistynyt kuningaskunta
Irlanti
Australia
Uusi-Seelanti

englanti (Iso-Britannia)

Ranska
Belgia
Alankomaat

ranska
hollanti

Italia
Espanja

italia
espanja

Saksa
Itävalta

saksa
ranska

Tanska
Norja

tanska
norja

Suomi
Ruotsi

suomi
ruotsi

Asennuksen jälkeen lisättävät kielet

Huom. Nest Protectin täytyy olla lisätty Nest-sovellukseen ja yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, jotta uusi kieli voidaan ladata ja asentaa.

• englanti
  • englanti (Iso-Britannia)
  • tanska
  • hollanti
  • suomi
  • ranska
  • ranska (Kanada)
  • saksa
  • italia
  • norja
  • espanja
  • espanja (Yhdysvallat)
  • ruotsi

Näin vaihdat Nest Protectin puhuman kielen

1. Kosketa asetuskuvaketta Nest-asetukset-kuvake.
  2. Vieritä alas ja valitse Protect, jonka kielen haluat vaihtaa.
  3. Valitse Puheen kieli.

Huom. Voi kestää 24 tuntia, ennen kuin Protect ottaa yhteyttä Nest-palveluun ja näet mahdollisuuden vaihtaa kieltä.

4. Valitse sitten haluamasi kieli.
  5. Nest Protect lataa kielen automaattisesti ja alkaa käyttää sitä 24 tunnin sisällä.
Spoken language settings

Vianetsintäkeinoja, jos Nest Protectin kieli ei vaihdu

Voit kokeilla näitä keinoja, jos Nest Protectin puheen kieli ei muutu:

1. Varmista, että Protect näkyy Nest-sovelluksessa ennen kuin yrität vaihtaa kielen. Jos Protectin kieli on jumissa, lisää se silti Nest-sovellukseen. Skannaa QR-koodi laitteen takaosasta.

Miten Nest Protect lisätään Nest-sovellukseen >

Kun Nest Protect on lisätty Nest-sovellukseen, kokeile vaihtaa sen kieli yllä olevilla ohjeilla. Voi kestää 24 tuntia, ennen kuin Protect ottaa yhteyttä Nest-palveluun ja näet mahdollisuuden vaihtaa kieltä. Kun vaihtoehto näkyy Nest-sovelluksessa, kielen vaihtamisen pitäisi onnistua yllä mainitulla tavalla.

2. Nest Protectin oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, jotta kieli voidaan ladata ja vaihtaa. Tarkista, ettei Nest Protectin kohdalla Nest-sovelluksessa lue offline. Jos lukee, kokeile Nest Protectin yhteysongelmien ratkaisuja tai siirrä laite lähemmäs Wi-Fi-reititintä.
  3. Poista Nest Protect ja palauta sen oletusasetukset. Poista Nest Protect tililtäsi sovelluksessa, palauta Nest Protect tehdasasetuksiin ja lisää Nest Protect taas tilillesi. Kokeile sitten uudelleen vaihtaa kieltä.