Version 12.6

I Google Ads Editor version 12.6 er der adgang til følgende funktioner.

Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Ny målretning efter demografisk segment

Nå ud til de personer, der med størst sandsynlighed vil blive påvirket af dine produkter eller tjenester, ved at vise dine annoncer til kunder, der opfylder nye, avancerede demografiske kriterier, som du angiver. Få flere oplysninger om demografisk målretning.

Opdateringer af tilpassede regler

Google Ads Editor 12.6 indeholder to opdateringer af tilpassede regler:

• Tilpassede regler gælder nu for alle kampagner, herunder de kampagner, som er aktive, sat på pause eller afventer, samt kampagnekladder. Tilpassede regler gælder dog ikke for fjernede eller afsluttede kampagner.
  • Din målgruppeliste skal have mindst 1.000 aktive brugere. Hvis der er under 1.000 aktive brugere (opdateret fra 100 aktive brugere) på din målgruppeliste, og du vil bruge den til en søgekampagne eller en søgeannoncegruppe, udløser denne liste ikke visning af dine annoncer, før der tilføjes flere aktive brugere.

Der er tilføjet to nye tilpassede regler i Google Ads Editor 12.6:

• Hvis din udvidede tekstannonce ikke omfatter en anden beskrivelse og tredje overskrift, får du en påmindelse om at angive dette. Det kan hjælpe til med at forbedre din klikrate (CTR, click-through rate).
  • Din sporingsskabelon skal bruge HTTPS-protokollen. Hvis din sporingsskabelon bruger HTTP i stedet for HTTPS, får du en påmindelse om at opdatere sporingsskabelonen. Brug af HTTP i sporingsskabelonen kan forstyrre dine systemer til klikmåling og omdirigering.

Få oplysninger om, hvordan du bruger tilpassede regler.

Opkaldsrapportering på kontoniveau

I stedet for at aktivere opkaldsrapportering for hver enkelt kampagne eller annonce kan du nu aktivere det på kontoniveau, så du ikke går glip af nogen rapporter. Få flere oplysninger om opkaldsrapportering.

Anbefalet budget

Du får vist en kolonne med et anbefalet budget i tabellen "Kampagner", hvis du er gået glip af mindst 10 % af din potentielle trafik i den foregående uge. Det anbefalede budget er det daglige budget, der ville have været nødvendigt for at opnå flere af de mistede eksponeringer over de sidste 7 dage. Få flere oplysninger om anbefalede daglige budgetter.

Nye overskrifter til opkaldsannoncer

Opkaldsannoncer har to nye valgfrie felter: Overskrift 1 og Overskrift 2. Med mere annoncetekst får du mere plads til at forklare dit værditilbud for potentielle kunder og vise, hvad dine produkter eller tjenester. Få flere oplysninger om opkaldsannoncer.

Opfordring til handling for TrueView-instream-annoncer

Felterne "Opfordring til handling" og "Overskrift" til TrueView-instream-annoncer er nu tilgængelige for alle videokampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en TrueView for Action-kampagne.

Opdateringer vedrørende budgivning

Ud over de anbefalede mål, der vises, når du vælger en budstrategi for dine søgekampagner, kan du se en anbefalet målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action), hvis den er tilgængelig.

Hvis du opretter en ny søgekampagne i Google Ads Editor via en konto med konverteringssporing og undlader at angive en budgivningsstrategi, anvendes budstrategien mål-CPA muligvis som standard til din nye kampagne (hvis en anbefalet mål-CPA er tilgængelig). Få flere oplysninger om budgivning baseret på mål-CPA.

Foruden budgivning baseret på mål-CPA understøtter denne version af Google Ads Editor også:

Bumperannoncer til videokampagner

Bumperannoncegrupper (og bumperannoncer) er nu tilgængelige for standardvideokampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en videokampagne med bumperannoncer.

Ny enhed til målretning: Tv-skærme

Du kan nu målrette dine annoncer mod tv-skærme såvel som computer-, tablet- og mobilenheder. Målretning mod tv-skærme kan anvendes i display- og videokampagner, indgå i rapportering og anvendes på kampagneniveau eller annoncegruppeniveau. Få flere oplysninger om enhedsmålretning for kampagner.

Forbedrede filtre

Når du tidligere filtrerede kampagner eller annoncegrupper i Google Ads Editor, ville AdWords søge efter netop dette, uanset hvad du indtastede i søgefeltet. Hvis du f.eks. søgte efter Ny kampagne, ville Google Ads Editor søge efter de kampagner eller annoncegrupper, der indeholdt hele udtrykket Ny kampagne.

I den nye version af Google Ads Editor er søgefunktionen forbedret, så du kan være mere specifik, når du søger efter kampagner eller annoncegrupper.

Eksakt søgeterm

Specialtegn

Hvad AdWords Editor søger efter

Dette søger Google Ads Editor efter

Sommerlig kampagne

Ingen

Hvilke som helst af ordene fra søgeudtrykket

Kampagne- eller annoncegruppenavne, der indeholder "Sommerlig", "kampagne" eller begge dele

""Sommerlig kampagne""

Dobbelte anførselstegn ("") på hver side af ordet eller udtrykket

Det nøjagtige ord eller udtryk, der vises mellem anførselstegnene

Kampagne- eller annoncegruppenavne, der indeholder "Sommerlig kampagne"

-sommerlig

Bindestreg (-) inden ordet

Alt, der ikke indeholder det ord eller udtryk, som vises efter bindestregen

Kampagne- eller annoncegruppenavne, der ikke indeholder "sommerlig"

sommerlig\d+Danmark

Omvendt skråstreg, bogstavet d og et plustegn "\d+"

Alt, der begynder med det første ord, har cifre efter det pågældende ord og har det ord, der vises efter plustegnet umiddelbart efter cifrene

Kampagne- eller annoncegruppenavne, der starter med "Sommerlig", har cifre derefter og "Danmark" efter cifrene (for eksempel "Sommerlig2001Danmark")

Ud fra eksemplerne ovenfor ville en søgning efter ""Sommerlig"" -ny video kampagne\d+Danmark få Google Ads Editor til at søge efter kampagne- og annoncegruppenavne, der:

• Indeholder ordet "Sommerlig" nøjagtigt
  • Indeholder enten "video" eller "kampagne"
  • Ikke indeholder "ny"
  • Indeholde "kampagne" umiddelbart efterfulgt af en række cifre, og derefter "Danmark" umiddelbart efter disse cifre

Tips

• Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i søgninger i Google Ads Editor.
  • Disse nye regler gælder også, når du filtrerer efter feltnavne i redigeringspanelet til højre, og når du filtrerer elementtyper i panelet "Administrer".

Smart Shopping-kampagner

Google Ads Editor understøtter nu Smart Shopping-kampagner, som kombinerer remarketing til almindelige Shopping- og Displaykampagner og bruger automatisk budgivning og annonceplacering til at promovere dine produkter og din virksomhed på tværs af alle netværk. Få flere oplysninger om Smart Shopping-kampagner.

Videoaktiver for responsive displayannoncer

Med Google Ads Editor kan du nu føje op til fem videoaktiver til dine responsive displayannoncer. Få flere oplysninger om responsive displayannoncer.

Opdaterede metrics

De metrics, der er tilgængelige i Google Ads Editor, matcher mere præcist de metrics, der er tilgængelige i Google Ads, f.eks. metrics relateret til annonceeffektivitet, synlighed, konverteringer, opkaldsinfo, beskeddetaljer, ændringshistorik for konto og målgruppedækning.

Gamle Gmail-annonceformater forsvinder

Google Ads Editor understøtter ikke længere to forældede Gmail-annonceformater: Gmail-skabelonen til individuel promovering og Gmail-skabelonen til flere produkter. Få oplysninger om, hvordan du opretter og redigerer Gmail-annoncer med skabeloner.

Muligheden landingsside = kanal forsvinder for TrueView-discovery-annoncer

For TrueView-Discovery-annoncer forsvinder muligheden for at have siden "Min kanal" som din annonces landingsside. I stedet ændres landingssiden automatisk til din afspilningsside, men du kan ændre dette senere, hvis du vil. Få oplysninger om, hvordan du opretter en TrueView-videokampagne.

Udfasede kolonner i tilskrivningsrapporter

Følgende kolonner fjernes fra attributionsrapporter for at forenkle rapporteringen:

• Klikassisterede konv.
  • Eksp. assisterede konv.
  • Klikassist. konv.værdi
  • Eksp. assisteret konv.værdi
  • Klikassisterede konv./sidste klik-konv.
  • Eksp. assisterede konv./sidste klik-konv.
Du skal også se dine tilskrivningsrapporter på managerkontoniveau, ikke på individuelt kontoniveau. Få flere oplysninger om Google Ads-managerkonti.