Version 12.3

Google Ads Editor version 12.3 har adgang til nye funktioner, herunder rapporten Søgetermer, filterfunktioner og tilknytninger af aktiver på kontoniveau. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Se rapporten Søgetermer

Se og download rapporter om dine søgetermer. Denne opdatering indeholder også værktøjer, som du kan bruge til at tilføje søgeord og negative søgeord. Få flere oplysninger om rapporten "Søgetermer"

Brug filterfunktioner

Med filterfunktioner kan du bruge effektive forespørgsler, der kombinerer filtre på nye måder, så du kan finde meget specifikke elementer på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger disse funktioner

Rediger din CSV-import

Når du redigerer CSV-importer, kan du angive 2 separate kolonner for hvert felt, f.eks. overskrifter og beskrivelser for tekstannoncer. Den ene kolonne indeholder den oprindelige værdi og bruges til kontrol, hvorimod den anden indeholder den nye værdi og bruges til redigering. Få flere oplysninger om kolonner i CSV-filen

Tilknytninger af aktiver på kontoniveau

Du kan tilknytte annonceaktiver på kontoniveau samt på kampagne- og annoncegruppeniveau. Få flere oplysninger om tilknytning af aktiver på kontoniveau i forbindelse med oprettelse af CSV-filer

Nye valgmuligheder for målretning efter målgruppe

Du kan nu nå ud til målgrupper i markedet i Søgekampagner. Med tilpassede målgrupper med søgehensigt i Displaykampagner og nogle YouTube-kampagner kan du nå ud til personer, der har til hensigt at foretage et køb. Få flere oplysninger om målretning efter målgruppe

TrueView for Action

TrueView for Action-kampagner (videokampagner, der er oprettet med undertypen "Få flere konverteringer") understøttes, hvilket omfatter opfordringer til handling (CTA, call-to-action) og overskrifter. Få flere oplysninger om TrueView-kampagner i Google Ads Editor

Shopping-beholdningsfiltre

Beholdningsfiltre til Shopping-kampagner understøttes nu. Disse kan redigeres via CSV-import. Få flere oplysninger

Kolonner, der kan fryses

I nogle visninger, f.eks. tabeldata, kan visse kolonner fryses i venstre side, så det er nemt at rulle vandret, og du dermed får lettere ved at spore elementer. Få flere oplysninger

Hurtigere gennemgange af politik ved upload af annoncer

I forbindelse med tekstannoncer gør en forbedret politikkontrol det hurtigere at uploade dine annoncer.

Responsive søgeannoncer

En betaversion af responsive søgeannoncer er nu tilgængelig i Google Ads Editor. Hvis du har spørgsmål om responsive søgeannoncer, kan du henvende dig til dit kontoteam eller kontakte os.