Geselecteerde campagnes, zoekwoorden en targeting, advertenties en advertentiecomponenten downloaden

Met een nieuwe functie in Google Ads Editor kunt u selecteren welke items u wilt downloaden, zodat u sneller kunt downloaden. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

U kunt in Google Ads Editor alle of specifieke campagnes, zoekwoorden en targeting, advertenties en advertentiecomponenten selecteren als u uw account downloadt of updatet. U heeft de volgende opties:

• Alle campagnes: Het hele account downloaden of updaten.
  • Reeds gedownloade campagnes: Alleen beschikbaar als een deel van of het hele account zich al in Google Ads Editor bevindt. Als u een nieuw account toevoegt, is deze optie grijs weergegeven. (U kunt hetzelfde ook op een andere manier bewerkstelligen: kies Campagnes die ik heb geselecteerd en selecteer daarna de campagnes die u al heeft gedownload.)
  • Campagnes die ik heb geselecteerd: Als u deze optie kiest, laadt Google Ads Editor een lijst van campagnes, zodat u kunt selecteren welke u wilt downloaden of updaten. U kunt daarna de reeks campagnes die u heeft gedownload, altijd wijzigen.

U kunt zoekwoorden en targeting, advertenties en advertentiecomponenten selecteren die u wilt downloaden onder Itemtypen kiezen om te downloaden.

Subreeks van campagnes kiezen

Als u snel bepaalde typen campagnes wilt downloaden, gebruikt u de links (Selecteer: Alle, Geen, Actief, Onderbroken) die in het dialoogvenster voor campagneselectie worden getoond. Als u bijvoorbeeld Actief selecteert, worden alleen de actieve campagnes gedownload. De onderbroken, verwijderde en beëindigde campagnes blijven op de server staan. Bovendien kunt u de zoekwoorden en targeting, advertenties en advertentiecomponenten selecteren die u wilt downloaden. Opmerking: Als u geen wijzigingen aanbrengt in het gedeelte 'Itemtypen kiezen om te downloaden', worden alle itemtypen standaard geselecteerd.

Niet-geposte wijzigingen

Bevat een campagne niet-geposte wijzigingen en voegt u de betreffende campagne niet toe aan uw selectie, dan gaan de niet-geposte wijzigingen verloren. Als dit het geval is, krijgt u een waarschuwing te zien. U kunt de downloadactie dan alsnog annuleren.

Problemen met het downloaden van langzame accounts of recente wijzigingen oplossen

Als Google Ads Editor accounts of recente wijzigingen minder snel dan gebruikelijk downloadt, checkt u de onderstaande lijst voor mogelijke oorzaken:

• Gebruikt u de nieuwste versie van Google Ads Editor? U kunt dit probleem verhelpen door naar de nieuwste versie te upgraden. Check eerst welke versie u gebruikt en ga naar de downloadpagina van Google Ads Editor om de nieuwste versie te vinden.

• Heeft uw computer een langzame internetverbinding? Probeer het account op een andere computer te downloaden of vraag een collega om het account vanaf een andere locatie te downloaden als u wilt bepalen of het probleem is gerelateerd aan de computer die u gebruikt.

• Probeert u te veel items te downloaden? Als uw account erg groot is, kunt u uw downloadinstellingen wijzigen. U kunt bijvoorbeeld bepaalde campagnes deselecteren of verwijderde en beëindigde items of specifieke advertentietypen en -componenten niet downloaden.

Heeft u een erg groot account? Als dit het geval is, kunt u de downloadmodus van Google Ads Editor wijzigen en opnieuw proberen te downloaden.