Valittujen kampanjoiden, mainosten, mainoselementtien sekä avainsanojen ja kohdistusten lataaminen

Google Ads Editorin uuden ominaisuuden avulla voit nopeuttaa latauksia valitsemalla ladattavat kohteet. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Kun lataat tilisi tai päivität sitä Google Ads Editorissa, voit valita kaikki tai vain tietyt kampanjat, mainokset, mainoselementit sekä avainsanat ja kohdistukset. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Kaikki kampanjat: Lataa tai päivitä koko tili.
  • Aiemmin ladatut kampanjat: Käytettävissä vain, jos koko tili tai osa siitä on jo Google Ads Editorissa. Jos olet lisäämässä uutta tiliä, tämä vaihtoehto näkyy himmennettynä. (Voit tehdä tämän myös käyttämällä Valitsemani kampanjat ‑vaihtoehtoa ja valitsemalla aiemmin ladatut kampanjat.)
  • Valitsemani kampanjat: Jos valitset tämän vaihtoehdon, Google Ads Editor lataa kampanjalistan ja voit valita, mitkä kampanjat haluat ladata tai päivittää. Voit muuttaa lataamaasi kampanjajoukkoa milloin tahansa.

"Valitse ladattavat kohteen tyypit" ‐kohdasta voit valita mitkä tahansa avainsanat ja kohdistukset sekä mainokset ja mainoselementit, jotka haluat ladata.

Kampanjoiden osajoukon valitseminen

Voit nopeasti valita tietyntyyppisiä kampanjoita ladattaviksi käyttämällä linkkejä (Valitse kaikki, Älä valitse mitään, Valitse aktiiviset ja Valitse keskeytetyt), jotka näkyvät kampanjoiden valintaikkunassa. Jos esimerkiksi valitset Valitse aktiiviset, lataat vain aktiiviset kampanjat, jolloin keskeytetyt, poistetut ja päättyneet kampanjat jäävät palvelimelle. Lisäksi voit valita ladattavat avainsanat ja kohdistukset sekä mainokset ja mainoselementit. Huom. Jos et tee muutoksia "Valitse ladattavat kohteen tyypit" ‐osioon, kaikki kohteen tyypit ovat oletuksena valittuina.

Viemättömät muutokset

Jos kampanjassa on viemättömiä muutoksia etkä sisällytä kyseistä kampanjaa valintoihisi, menetät viemättömät muutokset. Näet tässä tapauksessa varoituksen ja voit perua latauksen.

Ratkaisuja tilien ja viimeaikaisten muutosten hitaaseen latautumiseen

Jos Google Ads Editor lataa tilejä tai viimeaikaisia muutoksia tavallista hitaammin, syy voi liittyä seuraaviin asioihin:

Onko tilisi todella suuri? Siinä tapauksessa voit muuttaa Google Ads Editorin lataustilaa ja yrittää latausta uudelleen.