Muutosten vieminen Google Adsiin

Ennen kuin lataat muutokset Google Ads ‑tilille, tarkista ne.

Jos muutosten viennissä ilmenee ongelmia, katso ohjeet yleisten Google Ads Editor ‑virheiden korjaamiseen.

Muutosten vieminen

1. Klikkaa työkalupalkissa Lähetä.
  2. Valitse, haluatko viedä kaikkien kampanjoiden vai vain valittujen kampanjoiden muutokset.
  3. Tarkista muutosten yhteenveto ja jatka klikkaamalla Vie.
  4. Google Ads Editorissa näkyy yksityiskohtainen, kampanjoiden mukaan eritelty yhteenveto viennin edistymisestä. (Voit halutessasi pitää kirjaa viennistä kopioimalla raportin erilliseen asiakirjaan.)
  5. Voit keskeyttää muutosten viemisen valitsemalla viennin valintaikkunasta Keskeytä. Klikkaa Jatka viemistä, kun olet valmis jatkamaan.
  6. Valitse Sulje, kun vienti on valmis.

Useiden tilien muutosten vieminen

Voit lähettää useiden tilien muutoksia kerralla.

1. Avaa tilien hallinta ja valitse tilit, joiden muokkaukset haluat ladata.
  2. Valitse Lähetä.

Muiden tilien käyttäminen muutosten viennin aikana

Jos hoidat useita tilejä Google Ads Editorilla, voit käyttää toista tiliä muutosten viennin aikana.

Muutosten viemisen jälkeen

Vietyäsi muutokset näet Google Ads Editorissa raportin viennin onnistumisesta sekä mahdollisista virheistä. Kaikki kampanjat ja mainosryhmät, joiden muutosten vienti ei onnistunut, näkyvät lihavoituina.

Tililläsi näytetään heti muutokset, joiden lähettäminen onnistui. Kuten tilimuutoksissa yleensä, voi kestää hetken, ennen kuin muutokset näkyvät Google-verkostossa.

Huom. Kun muokkaat mainoksia Google Ads Editorissa, teksti poistetaan kaikista Ads-käyttöliittymän kentistä, joita ei tueta Google Ads Editorissa, kun muokkaukset viedään Google Ads Editorista. Jos muokkaat mainostyyppiä kentissä, jota ei tueta, nämä muutokset kannattaa tehdä suoraan Google Ads ‐käyttöliittymässä.