Viemättömien muutosten tarkistaminen ennen vientiä

Kun olet valmis viemään tietoja, suodata datanäkymää ensin hakupalkin avulla. Näin voit helposti tarkastella vain muuttuneita kohteita. Toimi seuraavasti:
  1. Valitse tilin nimi puunäkymässä.
  2. Klikkaa hakuvalikon kuvaketta Tarkennettu haku ja valitse Näytä suodattimet > Kaikki viemättömät muutokset.
  3. Klikkaa tyyppiluettelon kohteita, niin näet kunkin tyypin viemättömät muutokset.

Muista määrittää Google Ads Editor tarkistamaan muutoksesi ennen vientiä mahdollisten virheiden varalta. Muutoksia vietäessä Google Ads Editor näyttää yhteenvedon Google Adsiin vietävistä muutoksista.

Voit myös viedä tilin tilannekuvan tiedostoon milloin tahansa tarkastelua tai kollegoille jakamista varten.