Kampanjan laitekohdistuksen muuttaminen

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.

Kampanjat voidaan kohdistaa näkymään tietyissä laitteissa tai käyttöjärjestelmissä. Tämän avulla voit hallita ja seurata tarkemmin sitä, kuka näkee mainoksesi. Voit ottaa laitekohdistuksen käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  2. Valitse vähintään yksi kampanja. Jos valitset useita kampanjoita, muutokset koskevat kaikkia valittuja kampanjoita.
  3. Valitse muokkauspaneelista Laitteet-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Valitse yksi alla mainituista vaihtoehdoista.
    • Vaihtoehto 1: Valitse Kaikki käytettävissä olevat laitteet. Tällöin kaikki aiemmat käyttöjärjestelmä- ja operaattorikohdistuksen asetukset poistetaan.
    • Vaihtoehto 2 (vain Display- ja videokampanjat): Valitse Anna minun valita… kohdistaaksesi tiettyihin käyttöjärjestelmiin ja valitse sitten haluamasi versiot ja operaattorit.
  5. Klikkaa OK.