Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen ja linkityksen poistaminen

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen on ainoa tapa varmistaa, että henkilökohtaiset Skillshop-sertifioinnit huomioidaan yrityksen Google Partners ‑vaatimusten täyttämisessä. Sertifioinnit on yksi Google Partner ‑tunnuksen kolmesta vaatimuskategoriasta, joten Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen on tärkeää.

Lue, miten varmistat, että sertifioinnit huomioidaan sertifiointivaatimuksen täyttämisessä.

Ennen kuin aloitat

Hyvä huomata

• Sinun on luotava Skillshop-tili. Katso, miten Skillshop-tili luodaan.
  • Suosittelemme, että linkität yhteen Google Ads ‑tilin käyttäjän sähköpostiosoitteeseen vain yhden Skillshop-tilin.
    • Jos toinen Skillshop-käyttäjä yrittää linkittää tilinsä samaan Google Ads ‑tilin käyttäjän sähköpostiosoitteeseen, hän saa virheilmoituksen. Linkitystä ei voi tehdä, ennen kuin aiemmin tehty linkitys on poistettu.
    • Yhden Skillshop-tilin voi linkittää useisiin Google Ads ‑tilien käyttäjien sähköpostiosoitteisiin (käyttöliittymässä lukee tällöin "Jaettu N muulle käyttäjälle"), mutta sertifioinnit otetaan huomioon vain kerran.
    • Jos käyttäjällä on useita Skillshop-tilejä, hänen on tehtävä linkitys siltä tililtä, joka sisältää Google Ads ‐sertifioinnit. Jos käyttäjä on tehnyt linkityksen Skillshop-tililtä, jolla ei ole Google Ads ‐sertifiointeja, hänen on poistettava linkitys, siirryttävä sertifioinnit sisältävälle Skillshop-tilille ja tehtävä linkitys sieltä. Lisätietoa linkittämisestä ja linkityksen poistamisesta on alla kohdissa "Linkityksen tilan tarkistaminen" ja "Google Ads- ja Skillshop-tilien linkityksen poistaminen".
  • Suosittelemme, että käytät Skillshop-tilillä henkilökohtaista sähköpostiosoitetta ja linkität sen Google Adsissa yrityssähköpostiosoitteeseen. Näin sertifioinnit pysyvät sinun nimissäsi, vaikka vaihtaisit työpaikkaa.

Ohjeet

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen

1. Siirry ensin Skillshop-tilisi Muokkaa profiilia ‑sivulle. Voit tehdä tämän kahdella tavalla.
  2. Mene Skillshopiin ja kirjaudu sisään. Varmista, että kirjaudut henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi (tai tilille, jolla olet saanut Google Ads ‑sertifiointeja).
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta valikkopainike ja sitten muokkauskuvake.
  4. Aloita Skillshop-tilitietojen jakaminen yrityksellesi tai Googlelle vierittämällä alaspäin ja valitsemalla Yhdistä Google Ads ‑tilisi tai Yhdistä Google-tilisi. Hyväksy datan jakamista koskeva sopimus ja valitse Google Ads ‑tiliisi liittyvä sähköpostiosoite. Näin varmistat, että Google Ads ‑sertifiointisi huomioidaan Google Ads ‑tililläsi. Skillshop-profiili synkronoituu Google Ads ‑tilille 48 tunnin kuluessa.

Kun kirjaudut Google Ads ‑tilillesi 48 tunnin kuluttua, näet linkityksen päivitetyn tilan, kun siirryt Partners-ohjelma-välilehdellä Käyttäjien sertifioinnit ‑taulukkoon.

Linkityksen tilan tarkistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon ja valitse osiovalikosta avattava Partners-ohjelma-valikko.
  3. Klikkaa Käyttäjien sertifioinnit ‐kortista Näytä tiedot ‐linkkiä.
  4. Käyttäjien sertifioinnit ‑sivulta näet kaikki käyttäjät ja heidän linkityksen tilansa. Jos olet kirjautunut Google Adsin hallinnoijan tilille, taulukossa suluissa näkemäsi sähköpostiosoite on Skillshop-käyttäjätili, jonka olet linkittänyt Google Ads ‑tiliisi. "Linkitetty Skillshopiin?" ‐sarakkeen yläosassa on valitsin. Kun nuoli osoittaa alaspäin, linkitetyt käyttäjät näkyvät ensin.

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta valikkopainike ja sitten muokkauskuvake.
  3. Aloita Skillshop-tilitietojen jakamisen lopettaminen vierittämällä alaspäin ja valitsemalla sähköpostiosoite, jonka linkityksen haluat poistaa.
  4. "Yhdistä Google Ads ‑tiliin" ‑painikkeen alla lukee "Google Ads" ja sen perässä sähköpostiosoitteesi.
  5. Poista tilin linkitys klikkaamalla x-kuvaketta.