Ohjeita ongelmatilanteisiin: Kauppiaskeskus‐tilin ongelmat

Jos Google Ads ‐tilisi mitkään Shopping-kampanjat eivät näy, tarkista Kauppiaskeskus-tililtäsi, onko se jäädytetty tai onko tilit linkitetty oikein. Jos tili on jäädytetty, näkyviin tulee banneri, joka kertoo tilin tilan. Kaikki tiliongelmat täytyy ratkaista, ennen kuin Shopping-kampanja voi näkyä.

Sisällys:

Mitä voit tehdä?

Tuotteet eivät voi näkyä

Voit tarkistaa nopeasti Tuotteet-välilehdeltä, voivatko Shopping-kampanjan tuotteet näkyä mainoksissa.

Mitä voit tehdä?

• Siirry oikeaan kampanjaan.
  • Klikkaa vasemmalta Tuotteet-välilehteä ja valitse Diagnostiikka.
  • Tarkista, ovatko tuotteet näyttövalmiita.

Vanhentuneet listausryhmät

Kun määrittelet Maksimitulokset-kampanjassa käytettävät tuotteet listausryhmien avulla, voit valita kaikki tuotteet tai osan niistä suodattamalla ne esimerkiksi tuotetunnuksen, brändin tai oman tunnisteen mukaan. Jos Kauppiaskeskus-syötteen määritteet muuttuvat, listausryhmä ei päivity automaattisesti Google Adsissa.

Esimerkki

Tuoteryhmään on lisätty tuotetunnuksen avulla vain tiettyjä tuotteita, joita ei enää ole Kauppiaskeskus-syötteessä.

Mitä voit tehdä?

• Tarkista, että listausryhmät ovat ajan tasalla ja vastaavat Kauppiaskeskuksessa olevia tuotemääritteitä.

Vanhentunut datasyöte

Kauppiaskeskuksen datasyötteet on ladattava 30 päivän välein, jonka jälkeen ne vanhenevat. Jos syöte on vanhentunut, sitä käyttävät Shopping-kampanjat eivät voi näkyä.

Mitä voit tehdä?

Tarkista Kauppiaskeskus-tililtäsi, onko syötteesi vanhentunut:

• Siirry Tuotteet-välilehdelle ja valitse sitten Syötteet.
  • Klikkaa syötettä ja tarkista viimeisin latauspäivä.
  • Jos edellisestä latauksesta on yli 30 päivää, syöte on vanhentunut ja sinun on ladattava uusi syöte.

Viimeinen voimassaolopäivä ‑määritteen perusteella vanhentuneet tuotteet

Jos Kauppiaskeskus-syötteeseen ladattuihin tuotteisiin on liitetty expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‐määrite, tuotteet eivät näy kyseisen päivän jälkeen.

Mitä voit tehdä?

• Tarkista syötteen tuotteet ja varmista, ettei niiden viimeinen voimassaolopäivä ole mennyt.