Om elementrapportering på kontonivå

Elementrapportene på kontonivå dekker resultatene som er oppnådd med elementer for alle kanaler der elementrapportering er tilgjengelig. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan navigere til rapporten om elementer på kontonivå.

Sånn fungerer det

Følg denne fremgangsmåten for å se elementrapporten på kontonivå:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Alle kampanjer i navigasjonsmenyen til venstre.
  3. Klikk på Elementer i rullegardinmenyen på «Annonser og elementer»-fanen i sidemenyen til venstre.
  4. Velg alternativene fra «Tabellvisning»- og «Kampanjetype»-rullegardinmenyen.

Dette finner du i elementrapporteringen på kontonivå

Tabellvisning

Du finner «Tabellvisning»-rullegardinmenyen på «Elementer»-siden. Hvis du velger «Elementer»-visningen, vises elementene. Hvis du velger «Tilknytninger»- eller «Tilknytninger (eldre versjon)»-visningen, vises andre elementtyper, for eksempel nettstedslinker, bilder og infoelementer.

Kampanjetype

Alternativene på «Kampanjetype»-rullegardinmenyen blir oppdatert basert på hva du har valgt under «Tabellvisning». Kolonnene som vises i tabellen, avhenger av kampanjetypen du velger. I artiklene nedenfor finner du mer informasjon om elementrapporter for kampanjer: