Over componentrapportage op accountniveau

Rapporten over componenten op accountniveau bevatten de prestaties van componenten in alle kanalen waarvoor componentrapportage beschikbaar is. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het rapport over componenten op accountniveau kunt bekijken.

Hoe het werkt

Volg deze instructies als u het rapport over componenten op accountniveau wilt bekijken:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op Alle campagnes.
  3. Klik op Componenten in het dropdownmenu op het tabblad Advertenties en componenten in het paginamenu aan de linkerkant.
  4. Selecteer de opties in de dropdownmenu's Tabelweergave en Campagnetype.

Wat u in de rapporten over componenten op accountniveau vindt

Tabelweergave

Het dropdownmenu Tabelweergave vindt u op de pagina Componenten. Als u de weergave Componenten selecteert, ziet u componenten. Als u de weergave Koppelingen of Koppelingen (verouderd) selecteert, ziet u andere componenttypen, zoals sitelinks, afbeeldingen en highlights.

Campagnetype

Het dropdownmenu Campagnetype wordt geüpdatet op basis van de selectie van Tabelweergave. De kolommen in de tabel zijn afhankelijk van het campagnetype dat u selecteert. Lees de volgende artikelen voor meer informatie over componentrapporten voor campagnes: