Gjør Google Ads-kontoen din sikrere: tillatte e-postdomener

Hva er «Tillatte e-postdomener» eller «Tillatte domener»?

«Tillatte e-postdomener» eller «Tillatte domener» er et alternativ i sikkerhetsinnstillingene dine du kan bruke for å styre hvilke e-postdomener som kan legges til i Google Ads-kontoen din.

Ved å bruke alternativet for tillatte domener kan du sikre at brukere utenfor organisasjonen din ikke bli invitert til å få tilgang til Google Ads-kontoen din. Hvis du for eksempel legger til «example.com» som det tillatte domene i kontoen, er det bare brukere med e-postadresser i formatet «bruker@example.com» som kan inviteres til kontoen, ikke «bruker@gmail.com». Merk deg at det bare er brukere med administratortilgang som kan legge til tillatte e-postdomener i kontoer.

Hvordan slår jeg på «Tillatte e-postdomener»-alternativet?

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Administrator-ikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilgang og sikkerhet.
  3. Klikk på Sikkerhet-fanen øverst på siden.
  4. Klikk på Tillatte domener for å vise panelet.
  5. Klikk på Legg til et domene for å legge til et domene på listen.
    • For å fjerne et domene fra listen klikker du på «X»-ikonet til høyre for domenet.
  6. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold

Sikkerhetssenter

Sikkerhetsalternativene dine