Slik løser du det: Ugyldig butikk

Fjern de ugyldige butikkene fra tilbudet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

De berørte butikkodene i annonseinformasjonen om kjøretøylageret ditt (som sendes inn med attributtet for butikkode for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment_store_code] eller attributtet for butikkode [store_code]) samsvarte ikke med oppføringene i Bedriftsprofil-posisjonsgruppen som er tilknyttet Merchant Center-kontoen din. Se gjennom både annonseinformasjonen om kjøretøylageret og Bedriftsprofil-kontoen din for å finne ut hvorfor butikkodene som er sendt inn i feeden for kjøretøyoppføringer, ikke samsvarer med noen av verdiene i Bedriftsprofil-kontoen din.

Hvis alle butikkodene er avvist, må du kontrollere om Merchant Center-kontoen din er knyttet til Bedriftsprofil-kontoen din på riktig måte. Følg denne veiledningen for å knytte Merchant Center-kontoen din til Bedriftsprofil-kontoen din. Husk å legge til beliggenhetene for bedriftsprofilen din i Merchant Center-kontoen din.

Hvis Merchant Center- og Bedriftsprofil-kontoen din er knyttet sammen på riktig måte, må du sørge for at alle beliggenhetene dine får tilordnet unike butikkoder.

Annonseinformasjonen om kjøretøylageret kan ikke avstemmes hvis butikkodene mangler i Bedriftsprofil-kontoen din.

Legg til butikkoder

I «Administrer beliggenheter»-delen av Bedriftsprofil-kontoen din kan du enkelt filtrere etter manglende butikkoder øverst ved å skifte visning fra «Alle beliggenheter» til «Manglende butikkoder».

Gjennomgå oppføringene for å kontrollere om det stemmer at noe av produktlagerinformasjon du sender inn for butikkene som er merket med «Ugyldig butikkode», ikke samsvarer med noen av butikkene som for øyeblikket ikke har noen butikkode.

Du kan når som helst legge til eller endre butikkoder i Bedriftsprofil-oversikten. Du kan også legge til flere nye butikkoder om gangen for nye beliggenheter ved å laste opp et regneark.

Tips: Trenger du hjelp med å legge til butikkoder? Følg denne fremgangsmåten.

Vær oppmerksom på følgende

• Du kan bruke en hvilken som helst unik identifikator som butikkode. En butikkode kan være alt fra et stedsnavn til et tilfeldig tall, så lenge du alltid bruker dette når du viser til den aktuelle beliggenheten.
  • Vi anbefaler at du tar med et unikt navn i butikkoden, slik at du ikke forveksler ulike regneark (f.eks. for bedriftskontoer og private kontoer). Hvis Google for eksempel hadde hatt 100 beliggenheter, kunne vi ha kalt dem «GOOG1», «GOOG2», «GOOG3» osv. Finn ut mer om formatering av butikkoder

Gjennomgå butikkodene

Hvis det ikke mangler noen butikkoder, eller hvis du for øyeblikket ikke sender inn produktlagerinformasjon for forhandlerne som mangler butikkode, må du kontrollere at butikkodene som er merket med «Ugyldig butikkode» på «Behandler»-fanen i delen for feeden for produktlager i butikk, samsvarer med de aktuelle butikkodene i Bedriftsprofil-kontoen din.

Butikkoppføringen er ikke lagt til

Hvis ingen av butikkodene i Bedriftsprofil-posisjonsgruppen mangler og alle butikkodene er stavet riktig, må du sjekke at alle forhandlerne er lagt til i Bedriftsprofil-kontoen og inkludert i posisjonsgruppen du har knyttet til Merchant Center-kontoen din. Følg denne fremgangsmåten for å legge til og bekrefte bedriftsoppføringer.

Butikkodene er ugyldige selv om de samsvarer

Hvis ingen av butikkodene mangler, alle butikkodene er stavet riktig og de ønskede bedriftsoppføringene er lagt til i Bedriftsprofil-posisjonsgruppen, som igjen er knyttet til Merchant Center-kontoen din, må du se om det finnes andre problemer med forhandleroppføringene i bedriftsprofilen. Hvis du har problemer med butikkodene dine, kan du bruke kontaktskjemaet vårt.

I Merchant Center-kontoen din kan du også se når den aktuelle annonsefeeden for kjøretøylager sist ble lastet opp, ved å velge «Produkter» på navigasjonsmenyen og klikke på «Feeder». Deretter kan du velge den aktuelle annonsefeeden for kjøretøylager. Hvis tidspunktet da du knyttet sammen Bedriftsprofil-posisjonsgruppen og Merchant Center-kontoen er nært opptil tidspunktet da den aktuelle feeden ble lastet opp, genereres det midlertidig en feilmelding om ugyldig butikkode for hele annonsefeeden for kjøretøylager. I så fall må du laste opp annonsefeeden for kjøretøylager på nytt. Hvis problemet vedvarer, bør du vente 24 timer før du prøver å laste den opp på nytt.

Butikkoppføring uten adresse i bedriftsprofilen

Forhandlerne dine må ha en butikkfront som er fysisk tilgjengelig for kunder. Derfor må oppføringene i bedriftsprofilen din inneholde en fysisk gateadresse. Finn ut hvordan du legger til en adresse i Bedriftsprofil-oppføringene dine

Linker til beslektet innhold